Obnoviť stránku

Braun Series 3 3030s

4,6 68 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Braun Series 3 3030s


BRAUN Series 3 3030s je drsný na fúzy, ale jemný k pokožke

Braun je ikonická nemecká značka, ktorá sa špecializuje na presné holiace strojčeky svetovej úrovne. Globálne je oceňovaná za svoj jednoduchý, intuitívny dizajn a vynikajúci výkon produktov. Dôverujú jej muži po celom svete, Braun je svetovou jednotkou medzi holiacimi strojčekmi.* Všetky holiace strojčeky Braun majú priame, intuitívne ťahy, teda rovnaké miesto nemusíte prechádzať dvakrát, čo pomáha minimalizovať podráždenie pokožky. Špeciálne strihacie diely sú citlivé na tlak a sú chránené patentovanou kovovou sieťkou (SensoFoil™), ktorá zaistí čisté a maximálne efektívne oholenie a vynikajúce pohodlie pokožky. Všetky holiace strojčeky Series 3 sú navrhnuté a vyrobené v Nemecku, a tak je zachovaná maximálna presnosť a pozornosť detailom. Kvalita, ktorú pocítite každý deň.

* Na základe prieskumu vykonaného v období do júla 2015 do júna 2016. Zdroj: Predný inštitút zaoberajúci sa prieskumom trhu.


Pokročilé holenie

Pokročilé holenie s BRAUN Series 3 3030s

3 špecializované strihacie diely spolupracujú na hladkom a jemnom oholení. BRAUN Series 3 3030s vďaka patentovanej technológii Braun SensoFoil™ chráni vašu pokožku pred ultra ostrým ostrím.

Technológia Micro Comb

Technológia Micro Comb

Hrebeň ProSkin Micro Comb zachytí väčšinou fúzov pri prvom ťahu, vďaka čomu pokožku oholíte rýchlejšie a pohodlnejšie.

Citlivosť pokožky

Citlivosť pokožky

Ostrie BRAUN Series 3 3030s citlivé na tlak sa automaticky zasunie, aby tak ochránilo vašu pokožku. Pre jemné oholenie a pocit hladkej pokožky.

Zabudovaná presnosť

Zabudovaná presnosť

Extra veľký strihač na zadnej strane strojčeka BRAUN Series 3 3030s je ideálny na tvarovanie bokombrád alebo zastrihávanie dlhších fúzov pred holením.


Inteligentný dizajn

Inteligentný dizajn strojčeka BRAUN Series 3 3030s

Plný holiaci výkon BRAUN Series 3 3030s ProSkin je dosiahnutý vďaka tenkej a presnej hlavici, ktorá sa dostane aj do ťažko prístupných miest, napríklad pod nos.

Použitie s káblom aj bez kábla

Použitie s káblom aj bez kábla

Energia vám nikdy nedôjde. Šikovný konektor je vybavený automatickým nastavením napätia 100 – 240 V, a vy tak môžete svoj holiaci strojček BRAUN Series 3 3030s používať počas ciest po celom svete.

100 % vodoodolný

BRAUN Series 3 3030s je 100 % vodoodolný

Všetky holiace strojčeky Braun sú vodoodolné do hĺbky až 5 metrov. Prakticky ich môžete opláchnuť pod tečúcou vodou, čistenie je tak jednoduché a hygienické.

Vynikajúca batéria

Vynikajúca batéria

Výkonná NiMH batéria strojčeka BRAUN Series 3 3030s sa dobije na maximum za 1 hodinu, strojček možno následne používať 45 minút bez použitia napájacieho kábla. Rýchle 5-minútové nabitie stačí na 1 oholenie. Kontrolka LED vás upozorní keď je váš holiaci strojček potrebné dobiť.


Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Pánsky

Využitie

Využitie Tvár

Holiaci mechanizmus

Holiaci mechanizmus Planžetový

Napájanie

Napájanie Elektrická sieť, Akumulátor
Doba chodu 45 min
Doba nabíjania 1 h

Funkcie a vlastnosti

Funkcie Vodoodolnosť, Umývateľnosť, Zastrihávač, Indikátor nabíjania LED, Rýchle nabíjanie
Dĺžka strihu 0,05 mm
Dĺžky nadstavcov 0,05 mm

Vhodné na

Vhodné na Suché holenie

Farba

Farba Červená
Kód:  BRAHSP003
Produktové číslo:  4210201112587

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03