Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

BRAUN Series 3 3020s Black

4,4 148 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
77,90 €

BRAUN Series 3 3020s Black

Holiaci strojček Braun Series 3 3020 Black je drsný na fúzy, ale jemný na pokožku

Holiaci strojček Braun Series 3 3020s Black poskytne priame, intuitívne ťahy, teda rovnaké miesto nemusíte prechádzať dvakrát, čo pomáha minimalizovať podráždenie pokožky. Špeciálne strihacie diely sú citlivé na tlak a sú chránené patentovanou kovovou sieťkou (SensoFoil™), ktorá zaistí čisté a maximálne oholenie a vynikajúce pohodlie pokožky. Holiaci strojček Braun Series 3 3020s Black bol navrhnutý a vyrobený v Nemecku, vďaka čomu je zachovaná maximálna presnosť a pozornosť detailu.

Braun Series 3 3020s Black poskytne pokročilé holenie

3 špecializované strihacie diely spolupracujú na hladkom a jemnom oholení. Patentovaná technológia Braun SensoFoil™ chráni vašu pokožku pred ultra ostrým ostrím.

Technológia Micro Comb

Hrebeň ProSkin Micro Comb zachytí väčšinou fúzov pri prvom ťahu, vďaka čomu pokožku oholíte so strojčekom Braun Series 3 3020s Black rýchlejšie a pohodlnejšie.

Holiaci strojček s ohľadom na citlivosť pokožky

Ostrie strojčeka Braun Series 3 3020 Black je citlivé na tlak a automaticky zasunie tak, aby ochránilo vašu pokožku.

Holiaci strojček Braun na maximálnu presnosť

Extra veľký strihač na zadnej strane je ideálny na tvarovanie bokombrád alebo zastrihovanie dlhších fúzov pred holením.

Inteligentný dizajn Braun Series 3 3020s Black

Plný holiaci výkon Series 3 ProSkin je dosiahnutý vďaka tenkej a presnej hlavici, ktorá sa dostane aj do ťažko prístupných miest, napríklad pod nos.

Použitie s káblom aj bez kábla

Energia vám nikdy nedôjde. Smart konektor je vybavený automatickým nastavením napätia 100 – 240 V, a vy tak môžete svoj holiaci strojček Braun Series 3 3020s Black používať počas ciest po celom svete.

100% vodoodolný holiaci strojček na bradu

Holiaci strojček Braun Series 3 3020 Black je vode odolný do hĺbky až 5 metrov. Prakticky ho môžete opláchnuť pod tečúcou vodou, čistenie je tak jednoduché a hygienické.

Kvalitná batéria

Výkonná NiMH batéria sa plne dobije za 1 hodinu, strojček Braun Series 3 3020s Black je možné potom používať 45 minút bez použitia napájacieho kábla. Rýchle 5-minútové nabitie stačí na 1 oholenie. Kontrolka LED vás upozorní keď je váš holiaci strojček Braun Series 3 3020s Black treba dobiť.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Pánsky
Využitie Tvár

Využitie

Využitie Tvár

Holiaci mechanizmus

Holiaci mechanizmus Planžetový

Napájanie

Napájanie Elektrická sieť, Akumulátor
Doba chodu 44 min
Doba nabíjania 1 h

Funkcie a vlastnosti

Funkcie Vodoodolnosť, Umývateľnosť, Zastrihávač, Indikátor nabíjania LED, Rýchle nabíjanie
Dĺžka strihu 0,05 mm
Dĺžky nadstavcov 0,05 mm

Vhodné na

Vhodné na Mokré holenie

Farba

Farba Čierna
Kód:  EAT2010e
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  81479547

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13