Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Braun Series 3 3010s (Wet&Dry)

4,4 17 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Braun Series 3 3010s (Wet&Dry)


Drsný na fúzy. Jemný na pokožku.

Braun je ikonická nemecká značka, ktorá sa špecializuje na presné holiace strojčeky svetovej úrovne. Globálne je oceňovaná za svoj jednoduchý, intuitívny dizajn a vynikajúci výkon produktu. Dôverujú jej muži po celom svete, Braun je svetovou jednotkou medzi holiacimi strojčekmi. * Všetky holiace strojčeky Braun majú priame, intuitívne ťahy, teda rovnaké miesto nemusíte prechádzať dvakrát, čo pomáha minimalizovať podráždenie pokožky. Špeciálne strihacie diely sú citlivé na tlak a sú chránené patentovanou kovovou sieťkou (SensoFoil ™), ktorá zaistí čisté a maximálne oholenie a vynikajúce pohodlie pokožky. Všetky holiace strojčeky Series 3 sú navrhnuté a vyrobené v Nemecku, a tak je zachovaná maximálna presnosť a pozornosť detailu. Kvalita, ktorú pocítite každý deň.

* Na základe prieskumu vykonaného v období od júla 2015 do júna 2016. Zdroj: Predný inštitút zaoberajúci sa prieskumom trhu.


Pokročilé holení

Pokročilé holenie

3 špecializované strihacie diely spolupracujú na hladkom a jemnom oholení. Patentovaná technológia Braun SensoFoil ™ chráni vašu pokožku pred ultra ostrým ostrím.

Technologie Micro Comb

Technológia Micro Comb

Hrebeň ProSkin Micro Comb zachytí väčšinou fúzov pri prvom ťahu, vďaka čomu pokožku oholíte rýchlejšie a pohodlnejšie.

Citlivost pokožky

Citlivosť pokožky

Ostrie Braun citlivé na tlak sa automaticky zasunie, aby tak ochránilo vašu pokožku. Pre jemné oholenie a pocit hladkej pokožky.

Skvělé ovládání

Skvelé ovládanie

Ergonomický úchop s typickým bodkovaným vzorom zaisťuje bezpečné ovládanie aj v mokrom prostredí kúpeľne alebo keď holiaci strojček oplachujete pod tečúcou vodou.


Inteligentní design

Inteligentný dizajn

Plného holiaceho výkonu Series 3 ProSkin je dosiahnuté vďaka tenkej a presnej hlavici, ktorá sa dostane aj do ťažko prístupných miest, napríklad pod nos.

Mokré nebo suché holení

Mokré alebo suché holenie

Holiaci strojček Series 3 ProSkin môžete používať s vodou, penou alebo gélom, aby ešte lepšie kĺzal po pokožke a oholenie bolo hladšie. Naviac sa môžete holiť priamo v sprche.

100% voděodolný

100% vodoodolný

Všetky holiace strojčeky Braun sú vodoodolné do hĺbky až 5 metrov. Prakticky ich môžete opláchnuť pod tečúcou vodou, čistenie je tak jednoduché a hygienické.

Prémiová baterie

Prémiová batéria

Výkonná NiMH batérie sa plne nabije za 1 hodinu a potom poskytuje 45 minút bezdrôtového holenia. Rýchle 5-minútového nabíjanie vystačí na 1 oholenie. LED kontrolka vás upozorní, akonáhle holiaci strojček potrebuje nabiť. Je akumulátorový a teda funguje len bez napájajúceho kábla - ochrana používateľa.


Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Pánsky

Využitie

Využitie Tvár

Holiaci mechanizmus

Holiaci mechanizmus Planžetový

Napájanie

Napájanie Akumulátor
Doba chodu 45 min
Doba nabíjania 1 h

Funkcie a vlastnosti

Funkcie Vodoodolnosť, Umývateľnosť, Indikátor nabíjania LED
Dĺžka strihu 0,05 mm
Dĺžky nadstavcov 0,05 mm

Vhodné na

Vhodné na Mokré holenie

Farba

Farba Modrá
Kód:  BRAHSP008
Produktové číslo:  81479537

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16