Obnoviť stránku

BRAUN Series 3 300s

4,5 154 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
63,90 €

BRAUN Series 3 300s


Holiaci strojček BRAUN Series 3 300s sdokonalým prispôsobením a komfortom na pokožku

Braun je ikonická nemecká značka špecializujúca sa na precízne holiace strojčeky svetovej úrovne. Celosvetovo je oceňovaný pre svoj jednoduchý intuitívny dizajn a vynikajúci výkon produktu. Značke Braun dôverujú muži po celom svete, je to svetová jednotka medzi planžetovými holiacimi strojčekmi. *
Všetky holiace strojčeky Braun pracujú rovnými intuitívnymi ťahmi, takže nemusíte po rovnakom mieste krúžiť dvakrát, čo pomáha minimalizovať podráždenie pokožky.
Špeciálne holiace diely sú citlivé na tlak a chráni ich patentovaná kovová mriežka (SensoFoil) – na čisté a hladké oholenie so skvelým komfortom na pokožku.
Všetky holiace strojčeky Series 3 sú navrhované a vyrábané v Nemecku, kde je maximálna pozornosť venovaná ich precíznemu vyhotoveniu a detailu. Kvalita, ktorú pocítite každý deň.

*Na základe hodnotového podielu z obdobia od júla 2015 do júna 2016. Zdroj: Popredný inštitút zaoberajúci sa prieskumom trhu.


Obsah balenia: 

  • Holiaci strojček Braun Series 3 300s
  • Nabíjačka
  • Ochranný kryt holiacej hlavy

Holiaci strojček Braun na pokrokové holenie

3 špeciálne holiace diely poskytujú vo vzájomnej spolupráci hladké a šetrné oholenie. Patentovaná technológia Braun SensoFoil chráni pokožku pred ultra ostrými čepieľkami.

Dokonalá prispôsobivosť

3 nezávisle sa pohybujúce holiace diely (hlava 3-Flex) sa prispôsobia všetkým kontúram tváre – holiaci strojček BRAUN Series 3 300s na maximálny kontakt s pokožkou.

Holiaci strojček Braun citlivý k pokožke

Brity od Braun reagujú na tlak a automaticky sa prispôsobia, čím chránia pokožku. Holiaci strojček ideálny na šetrné oholenie a pocit hladkej pokožky.

Inteligentný dizajn BRAUN Series 3 300s

Celá holiaca sila strojčeka Series 3 je vstavaná do super tenkej holiacej hlavy, takže je ľahké sa dostať aj do ťažko prístupných miest, ako je napríklad oblasť pod nosom.


Holiaci strojček Braun s nemeckou technológiou

Holiaci strojček Braun Series 3 300s je vyrobený tak, aby vydržal. Ergonomický úchop zaisťuje bezpečné holenie aj s vodou, penou alebo gélom.

BRAUN Series 3 300s môžete použiť s káblom aj bez

Energia nikdy nedôjde. Inteligentná zástrčka SmartPlug má automatický regulátor napätia 100 – 240 V, takže svoj holiaci strojček Braun môžete používať na cestách po celom svete.

2 výkonné batérie

Dve výkonné batérie NiMH s technológiou rýchleho nabíjania. Na 1 oholenie strojčekom BRAUN Series 3 300s postačí 5-minútové rýchlo nabitie.




Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Pánsky
Využitie Tvár

Využitie

Využitie Tvár

Holiaci mechanizmus

Holiaci mechanizmus Planžetový

Napájanie

Napájanie Akumulátor
Doba chodu 20 min
Doba nabíjania 1 h

Funkcie a vlastnosti

Funkcie Vodoodolnosť, Umývateľnosť
Dĺžka strihu 0,05 mm
Dĺžky nadstavcov 0,05 mm

Vhodné na

Vhodné na Suché holenie
Kód:  BRAHS305
Záruka: 24 mesiacov

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17