Obnoviť stránku

Braun Series 3 3000s

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Braun Series 3 3000s

Špecialista na starostlivosť o telo Braun prináša novú generáciou strojčekov Braun Series 3 3000 pre mužov. Vďaka použitiu najnovšej technológie ponúka dokonalé oholenie a zároveň sa stará o pokožku. Tento strojček prináša revolúciu v holení! Vďaka špeciálnym planžetám SensoFoil nebolo holenie nikdy jednoduchšie, či už ide o bradu alebo troch denné strnisko, Braun uspokojí každého muža. Technológia microcombi umožňuje oholenie až trojnásobného množstvo fúzov jedným ťahom, vďaka čomu je holenie rýchlejší ako kedykoľvek predtým.

kľúčové vlastnosti

  • Microcombi technológia - zaisťuje bleskové oholenie
  • Planžety SensoFoil výkonné, ale jemné a šetrné k pokožke
  • FreeFloat systém troch pohyblivých strihacích častí pre ešte jednoduchšie oholenie
  • Ľad kontrolka informuje o stave batérie a opotrebenie planžety
  • Triple Action systém - dve planžety v spojení so zastrihovačom si poradí s dlhšími aj kratšími fúzy

Revolúcia v holení!

Najmä vďaka microcombi technológii je strojček Braun Series 3 300 tak jedinečný. Hrebienok microcombi sa skladá z dvoch radov tenkých, rovnomerne rozložených drážok, ktoré obklopujú zastrihovací časť strojčeka. Vďaka týmto drážkam strojček zachytí až trikrát viac chĺpkov a umožňuje tak bleskovo rýchle oholenie len vďaka pár ťahom. Ďalšou vychytávkou je trojitý holiaci systém FreeFloat - tri nezávisle na sebe sa pohybujúce časti, ktoré sa dokonale prispôsobí každému záhybu tváre.

Kvalita a pohodlie

Strojček Braun Series 3 3000, možno štandardne používať bezdrôtovo, ponúka výdrž až 60 minút na jedno nabitie. Vďaka výkonnej a kvalitnú batériu je nabíjanie veľmi rýchle (už do 1 hodiny po 45 minútach používania). Strojček je 100% vodotesný a veľmi ľahko sa udržuje a čistí. Navyše je vybavený ergonomickou rukoväťou a vypínačom umiestneným tak, aby sa strojček dal zapínať / vypínať pohodlne jednou rukou.

Parametre a špecifikácia

Holiaci mechanizmus

Holiaci mechanizmus Planžetový

Napájanie

Napájanie Batériové
Doba chodu 60 min
Doba nabíjania 1 h

Funkcie a vlastnosti

Funkcie Vodoodolnosť, Umývateľnosť, Zastrihávač

Vhodné na

Vhodné na Mokré holenie

Farba

Farba Čierna
Kód:  BRAHSP014
Produktové číslo:  4210201124481

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08