Obnoviť stránku

BRAUN Náhradné hlavice XT10

5 4 hodnotení
Pri kúpe 1 ks 18,90 €/ks
Pri kúpe 2 ks 16,80 €/ks
Pri kúpe 3 a viac ks 15,53 €/ks

BRAUN Náhradné hlavice XT10

Hlavica Braun XT10 s technológiou 4D

Náhradná hlavica Braun XT10 je opatrená inovatívnou 4D technológiou, sa postará o efektívne a šetrné holenie vašej pokožky. Hlavica má 2 centrálne holiace zóny a 2 postranné zastrihávače. Hlavica s 4D technológiou dokáže vydržať ostrá až 6 mesiacov. Výkyvná hlavica Flex sa prispôsobí tvaru pokožky. Hlavica je navyše 100 % vodoodolná, takže ju môžete používať aj počas sprchovania. Po holení stačí hlavicu Braun XT10 jednoducho umyť pod tečúcou vodou.

Náhradné hlavice BRAUN Náhradné žiletky XT10

Jeden nástroj, akýkoľvek štýl

Inovatívna hlavica Braun XT10 s technológiou 4D vám pomôže vytvoriť dokonalý vzhľad presne podľa vašich predstáv. Hlavica je zároveň veľmi šetrná k pokožke a ľahko sa používa. Hlavicu je potrebné meniť každých 6 mesiacov.

Hlavica Braun XT10 vydrží ostrá až 6 mesiacov

Náhradná hlavica Braun XT10 pre rad Braun Series X je navrhnutá presne tak, aby vydržala ostrá až 6 mesiacov.

Spoľahlivá hlavica

Hlavica Braun XT10 vás poteší aj svojim robustným vyhotovením, vďaka ktorému môžete strojček Braun vziať kdekoľvek so sebou bez toho, aby sa hlavica pri cestovaní pohybom oddelila.

2 postranné zastrihávače a 2 centrálne holiace zóny

Na hlavici sa nachádzajú 4 holiace zóny, ktoré vykonajú až 450 pohybov za sekundu, vďaka čomu perfektne oholia pokožku.

Hlavica Braun XT10 so 4D technológiou

Perfektné oholenie s hlavicou Braun XT10 zabezpečí inovatívna 4D technológia, ktorá sa dokáže prispôsobiť kontúram tváre. Zároveň uľahčuje holenie problematických partií.

Náhradná hlavica Braun XT10 prešla záťažovým testom

Hlavica Braun XT10 prešla špeciálnym záťažovým testom na umelohmotných vláknach. Dokonca ju v teste pustili z výšky 1 metra, aby zistili, aká je jej odolnosť. Výdrž hlavice Braun XT10 je tak úplne zaručená!

Kvalitná nehrdzavejúca oceľ hlavice

Hlava hlavice Braun XT10 je vyrobená z kvalitnej a 100 % nehrdzavejúcej ocele, ktorá dokáže perfektne tvarovať ostré línie a kontúry na tvári. Veľmi jednoducho si tak zvládnete vytvoriť svoj osobitý štýl.

Jednoduchá výmena hlavice Braun XT10

Aby ste mali výmenu u strojčeka Braun čo najľahšiu, hlavicu Braun XT10 môžete veľmi jednoducho odskrutkovať a naskrutkovať na nový strojček. Hlavica je kompatibilná so všetkými strojčekmi Series X.

Vodoodolná hlavica Braun

Hlavica Braun XT10 je 100 % vodoodolná, vďaka čomu môžete strojček používať aj v sprche. Údržba hlavice je veľmi jednoduchá, stačí ju umyť pod tečúcou vodou.

*Pri 2 oholeniach tváre týždenne, individuálne výsledky sa môžu líšiť.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Pánsky
Využitie Tvár, Chrbát, Telo

Využitie

Využitie Tvár, Chrbát, Telo

Funkcie a vlastnosti

Funkcie Vodoodolnosť, Umývateľnosť

Vhodné na

Vhodné na Mokré holenie

Farba

Farba Čierna
Kód:  BRANH554
Produktové číslo:  BRSXT10

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13