Obnoviť stránku

BRAUN MR6550 MBCHC Multiquick Artiste

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

BRAUN MR6550 MBCHC Multiquick Artiste

Nový tyčový mixér Multiquick Artiste je navrhnutý tak, aby Vám čo najviac pomáhal pri každodennej príprave chutných pokrmov, bez toho, aby v kuchyni prekážal. Mixér je vybavený všetkými funkciami väčšieho kuchynského robota, avšak zaberie len minimum miesta. Oceníte jednoduché a intuitívne ovládanie. Poteší Vás mäkká rukoväť pre väčšie pohodlie pri príprave pokrmov, výkonný a napriek tomu tichý DC-motor. Mixér disponuje 15-mi rýchlosťami. Maximálna rýchlosť môžete zvoliť stlačením tlačidla turbo.
Veľký sekací nástavec si hravo poradí s väčším množstvom mäsa, syrov, orechov is mixovaním nápojov či drvenie ľadu pomocou unikátnej vložky z nerez ocele. Malý sekací nástavec využite pre malé množstvo potravín, ako sú napr. Čerstvé bylinky, cesnak, cibuľa. Šľahacia metla z kvalitnej nerez ocele dokáže šľahať bielka, šľahačku a hodí sa aj k príprave nadýchaných múčnikov, piškótového cesta či vaječných pokrmov. So snímateľným mixovacím nástavcom pripravíte chutné, ľahké, našľahané pokrmy.
Mixér možno jednoducho zložiť, rozložiť aj čistiť. Jednotlivé nástavce možno umývať v umývačke riadu, s výnimkou motorovej jednotky a veka najmenšie nádobky.
Technické parametre a špecifikácie:
Funkcie:
Mixovanie Príprava pyré Šľahanie Miešanie Sekanie Drvenie ľadu
Ďalšie vlastnosti:
Nastavenie rýchlosti
Ochrana proti vystrekovaniu
Mäkká rukoväť pre väčšie pohodlie
Odmerná nádobka
Výkonný a tichý DC-motor
Maximálny výkon:
600 W
Výbava:
Snímateľný mixovací nástavec z nerez ocele
Šľahacia metla z nerez ocele
Veľký sekací nástavec BC (1000 ml)
Drvič ľadu
Držiak na stenu
Farba:
Biela

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Funkcie Drvenie ľadu, Sekanie, Šľahanie, Mixovanie

Príslušenstvo

Príslušenstvo Sekáčik so sekacou nádobou, Šľahacia metla

Rýchlosť

Počet rýchlostí 15
Kód:  EAV4003c
Produktové číslo:  MR6550MBCHC

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17