Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Braun MQ 9087X

4,8 15 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Braun MQ 9087X

Všestranný ručný mixér

S multifunkčným tyčovým mixérom Braun MQ 9087X z radu Multi Quick 9 pripravíte chutné pokrmy a nápoje v rekordnom čase. Prístroj okrem mixovania zvládne tiež šľahanie, sekanie, krájanie a strúhanie. Inteligentné tlačidlo SmartSpeed rozpoznáva, ako silno ho stláčate a prispôsobí tomu mixovací výkon.


Kľúčové vlastnosti tyčového mixéra Braun MQ9087X

  • Príkon 1000 W
  • Ovládanie jednou rukou so systémom SmartSpeed
  • ActiveBlade - pohyblivá čepeľ a mixovacia noha
  • Bez problémov si poradí aj so zamrazenými potravinami
  • Pohodlná mäkká rukoväť s protišmykovou úpravou
  • Extra mlecí nôž
  • Nerezová mixovacia noha s koncovkou tvare kvetiny
  • Bohaté príslušenstvo

Dokonalé spracovanie aj mrazených potravín

Unikátna technológia ActiveBlade umožní počas mixovania pohyb čepele smerom hore a dole. Vďaka tomu ľahko spracujete aj tie najtvrdšie kúsky potravín s vynaložením polovičnej námahy. Pre ešte lepšie výsledky je čepeľ vybavená špeciálnym výstupkom PowerBell Plus, ktorý sa postará o maximálny sekací záber počas rotácie a tak rýchleho rozdrobenia suroviny na menšie kúsky.


Mixujte bez neporiadku

Patentovaná technológia SplashControl umožní pohodlné mixovanie bez úniku tekutiny z nádoby, vďaka čomu zachováte vo vašej kuchyni čistotu. Koncovka mixovacieho nástavca má kvetinový tvar, ktorý možno ľubovoľne nakláňať do rôznych uhlov, takže sa ľahko dostanete aj do horšie dostupných miest a všetok obsah bude vždy rovnomerne rozmixovaný.


Bohaté príslušenstvo

Súčasťou balenia je plastová nádoba s objemom 600 ml, šľahacia metla, sekací nástavec s objemom 350 ml, 1,5 l food procesor, nástavec na kašu a pyré, nôž, hnetač, 4 disky a nástavec na hranolky. Výmena príslušenstva je navyše vďaka systému EasyClick Plus veľmi jednoduchá a rýchla.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Funkcie Sekanie, Šľahanie, Krájanie, Mixovanie
Počet nožov mixéra 4
Vlastnosti Nadstavce vhodné do umývačky, Plynulá regulácia rýchlosti tlakom na tlačidlo
Materiál nohy Nerez

Príslušenstvo

Príslušenstvo Sekáčik so sekacou nádobou, Mixovacia nádoba, Šľahacia metla, Pasírovací nadstavec

Rýchlosť

Príkon 1 000 W
Maximálne otáčky 13 500 ot./min
Kód:  BRTM04
Produktové číslo:  0X22111181
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13