Obnoviť stránku

Braun MG 5050 + žiletka Gillette

+ žiletka Gillette
4,0 2 hodnotení

Braun MG 5050 + žiletka Gillette


3 funkcie v jednom zariadení

So zastrihávačom Braun MG 5050 upravíte svoje fúzy ľahko a rýchlo podľa svojich individuálnych preferencií. Tento praktický pomocník ponúka hneď 3 funkcie naraz. Môžete si sami vybrať medzi precíznym holením do hladka, rýchlym zostrihom strniska či profesionálnym tvarovaním obrysov.

BRAUN MG 5050
 
BRAUN MG 5050
 

Dokonale hladké oholenie

Zastrihávač využíva unikátny systém plávajúcich planžiet SmartFoil, ktoré sa bez problémov prispôsobujú kontúram tváre a disponuje rôzne tvarovanými otvormi, ktorými zachytáva fúzy rastúce rôznymi smermi. Strojčeku teda neutečie ani jeden jediný chĺpok a výsledkom je dokonale hladké oholenie.

Precízna úprava fúzov

Okrem holenia s BRAUN MG 5050 taktiež precízne upravíte vaše fúzy. Úzky tvarovač presne definuje línie a okraje, zatiaľ čo široký tvarovač fúzy rovnomerne zastrihuje.  K dispozícii je nastavenie 4 rôznych dĺžok   zastrihnutia fúzov od 1,2 do 6 mm, ktoré vám umožní vybrať tú variantu, v ktorej sa cítite najlepšie.

BRAUN MG 5050
 
BRAUN MG 5050
 

100% umývateľný

Strojček bez problémov zvláda holenie na sucho aj na mokro, lebo je 100% umývateľný. Integrovaná batéria umožňuje prevádzku strojčeka bez sieťového kábla počas 30 minút. Doba nabíjania zabere necelých 60 minút a v prípade rychlonabíjania iba 5 minút.

 

Parametre a špecifikácia

Typ

Využitie Fúzy
Typ zastrihávača Bežné použitie

Vlastnosti

Počet nadstavcov 3
Počet nastavení strihu 4
Ovládanie Pomocou tlačidiel

Funkcie

Funkcie Vodoodolný, Rýchle nabitie

Dĺžka strihu

Min. dĺžka strihu 1,2 mm
Max. dĺžka strihu 6 mm

Chod a napájanie

Čas chodu 30 min
Doba nabíjania 60 min
Napájanie Elektrická sieť, Akumulátor
Kód:  BRAZA014
Produktové číslo:  81586344
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17