Obnoviť stránku

Braun IS7055WH

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Braun IS7055WH

Silný výkon pre náročné žehlenie

Profesionálny parný generátor BRAUN IS7055WH z radu CareStyle 7 ponúka vysoký parný ráz dosahujúci hodnotu 450 g/min, ktorý si ľahko poradí aj s najodolnejšími záhybmi a problém mu nerobí ani preschnuté oblečenie. Prednosťou parného generátora je 3D žehliaca plocha BackGlide so zaoblenými hranami, vďaka ktorej hladko vyžehlíte každý kus oblečenia a hravo zdolá aj prekážky v podobe gombíkov alebo vreciek. 


Kľúčové vlastnosti parného generátora BRAUN IS7055WH

  • Silný výstup pary vyhladí každú nerovnosť
  • Odolná zafírová 3D žehliaca plocha
  • Výkon 2 400 W
  • Parný ráz až 450 g/min
  • Funkcia Turbo
  • Nádržka na vodu s objemom 2 l
  • Úsporný režim ECO
  • Elegantný dizajn s jemnými odtieňmi bielej a sivej
  • Funkcia automatického vypnutia
  • Rýchle nahriatie
  • EasyLock systém
  • Ľahké uskladnenie kábla

Jedinečná zafírová žehliaca plocha

Unikátna zafírová žehliaca plocha je vďaka 6 vrstvám špeciálnych materiálov až 4× tvrdšia ako nehrdzavejúca oceľ. Počas žehlenia zaistí dokonalú kĺzavosť a mimoriadnu odolnosť. Vaše oblečenie bude vďaka tomu vyžehlené s najjemnejšou starostlivosťou a za podstatne kratší čas.


Jednoduché použitie

Ak často žehlíte viacero druhov textílií, tak vás poteší fakt, že s parným generátorom Braun už nemusíte zložito nastavovať teplotu a typ látky. Generátoru totiž postačí len jedno nastavenie teploty a pary. Vďaka inteligentnej technológii iCare sa žehlička prispôsobí každému typu látky a aj vaša najjemnejšia bielizeň zostane vždy perfektne ochránená.


Vysoký tlak a parný ráz

Vysoký tlak v hodnote až 7,5 barov pomáha pare úplne preniknúť do vnútra tkaniny, čo značne uľahčí jej žehlenie a vaša námaha sa vďaka tomu zníži až o polovicu. Extra silný parný ráz 450 g/min si poradí aj s tými najodolnejšími záhybmi a v priebehu chvíľky ich dokonale vyhladí.


Odevy zostanú v bezpečí

Inteligentná technológia iCare ochráni vaše oblečenie nastavením správnej teploty pre konkrétnu látku, od jemnej až po hrubú. Vďaka tomu môžete žehličku ponechať bez dozoru bez toho, aby došlo k popáleniu textilu. Nemusíte sa teda obávať, že by pri chvíľke nepozornosti došlo k jeho poškodeniu.


Intuitívne ovládanie

Pre maximálne jednoduchú obsluhu je parný generátor BRAUN IS7055WH vybavený intuitívnym digitálnym displejom, vďaka ktorému získate dokonalý prehľad o priebehu žehlenia. Tlačidlom ECO sa prepnete do úsporného režimu, ktorý je ideálny na žehlenie jemných látok. V režime Turbo sa žehliaca plocha nahreje na teplotu 190 °C, aby odstránila aj tie najodolnejšie záhyby.


Už žiadne mokré škvrny

Digitálny systém Anti-drip zamedzuje odkvapkávaniu vody počas žehlenia. Tým sa urýchli celý proces, pretože vás nebude obťažovať voda unikajúca zo žehliacej plochy, ktorá odevy namáča a vytvára na nich mokré škvrny.

Parametre a špecifikácia

Typ žehličky

Typ žehličky Parný generátor
Typ naparovania Vertikálne

Funkcie a vybavenie

Funkcie súvisiace s vodou Odvápňovanie
Ďalšie funkcie Samočistenie
Bezpečnostné prvky Anti-drip systém (proti odkvapkávaniu), Automatické vypnutie

Tech. špecifikácia

Príkon 2 400 W
Parný výkon 125 g/min
Parný ráz 450 g/min
Materiál žehliacej plochy Hliník

Farba

Farba Biela
Kód:  EAD2060o
Produktové číslo:  41006210

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18