Obnoviť stránku

Braun IS2058BK

4,0 4 hodnotení
141,68 €

Braun IS2058BK

Nebaví vás zdĺhavé žehlenie hromady bielizne, ktoré vám zaberie hŕbu času? Potom je pre vás parný generátor CareStyle Compact IS2058BK od značky Braun ako stvorený. Kompaktný a pre Braun typický čierny dizajn a hore zahnutá žehliaca plocha 3D FreeGlide vytvárajú unikátny vzhľad parného generátora. Vďaka tejto špeciálne tvarovanej ploche EloxalPlus vyžehlíte hladko, všetkými smermi a bez zadrhávania. Plocha je navyše odolná proti poškriabaniu, pretože je 2× tvrdšia ako nehrdzavejúca oceľ.Navyše ponúka výrazne väčšiu efektivitu ako klasická žehlička a prináša nebývalú rýchlosť a pohodlie. Braun IS2058BK ponúkne konštantný parný výkon 125 g/min, ktorý si hravo poradí so záhybmi a pokrčením. Pri stlačení tlačidla nastane vypustenie parného rázu v hodnote 400 g/min, ktorý spoľahlivo narovná každé nepoddajné miesto. Celkový príkon parného generátora Braun IS2058BK je 2 200 W. O výrobu pary sa stará nádržka s objemom 1,3 l, ktorá vydrží až na 1 hodinu žehleniabez prerušenia.


Kľúčové vlastnosti parného generátora Braun IS2058BK

  • Kompaktný dizajn pre malé priestory
  • Hore zahnutá plocha 3D FreeGlide na žehlenie všetkými smermi a bez zadrhávania
  • Žehliaca plocha EloxalPlus s vysokou kĺzavosťou
  • Príkon 2 200 W na rýchle nahriatie
  • Parný výkon 125 g/min a parný ráz v hodnote 400 g/min
  • Vertikálne naparovanie zavesených odevov
  • Nádržka s objemom 1,3 l
  • 1,8 m dlhý kábel
  • Vertikálne naparovanie zavesených odevov
  • Systém uzamknutia na bezpečné prenášanie

Žehlička s parným generátorom Braun IS2058BK s unikátnou žehliacou plochou 3D FreeGlide

Žehlička s parným generátorom Braun IS2058BK sa pýši unikátnou žehliacou plochou 3D FreeGlide, ktorá je vybavená hore zahnutými okrajmi a skosenými hranami zaisťujúcimi komfortné používanie. Dostanete sa tak aj do ťažko prístupných miest ako sú gombíky, záhyby či faldíky. Tvar žehliacej plochy žehličky s parným generátorom Braun IS2058BK je inšpirovaný snowboardovou doskou, vďaka čomu skvelo kĺže po látke všetkými smermi do 360° (vpred aj vzad). Výsledkom je jednoduché akomfortné žehlenie vašej bielizne.

iCare technológia so správnou teplotou pre rôzne druhy látok

Parný generátor Braun IS2058BK vás prekvapí schopnosťou rýchleho zahriatia, ktoré vám umožní jednoduché a rýchle žehlenie oblečenia. Generátor je vybavený inteligentnou technológiou iCare, vďaka ktorej dostanú vaše látky tú najlepšiu možnú starostlivosť. Technológia nastaví správnu teplotu pre všetky druhy látok a zároveň eliminuje poškodenie teplom. Odpadá vám tak nutnosť zdĺhavého triedenia pred žehlením.

Braun IS2058BK zaistí 50 % úsporu času a miesta

Prednosťou parného generátora Braun IS2058BK je 50 % úspora času pri žehlení. Navyše má generátor kompaktné rozmery, takže vám ušetrí tiež polovicu miesta pri jeho skladovaní. *Základňa sa zmestí na stránku A4, vďaka čomu je skvelou voľbou do každej domácnosti. Braun IS2058BK vás poteší svojím elegantným vyhotovením, ktoré vkusne doplní akýkoľvek interiér.

*50 % usporeného času (interné laboratórne testy, v porovnaní s naparovacou žehličkou Braun TS5) a 50 % ušetreného miesta (v porovnaní s parným generátorom Braun IS 7056). 

Braun IS2058BK má unikátnu žehliacu plochu odolnú proti poškriabaniu

Žehliaca plocha parného generátora Braun IS2058BK je 2× tvrdšia ako nehrdzavejúca oceľ, čo z nej robí najlepšiu žehliacu plochu od Braun. Parný generátor Braun IS2058BK poskytne odevom tu najlepšiu možnú starostlivosť. Povrch žehliacej plochy EloxalPlus je navyše odolný proti poškriabaniu. Vynikajúca kĺzavosť žehliacej plochy vám zaistí rýchlejšie a jednoduchšie žehlenie.

Žehlička s parným generátorom Braun IS2058BK využíva parný ráz v hodnote 400 g/min

Výkonná žehlička s parným generátorom Braun IS2058BK s príkonom 2 200 W zaistí skvelé výsledky počas žehlenia vašich obľúbených kúskov oblečenia. Braun IS2058BK ponúkne parný výkon 125 g/min, pre ktorý nie je problém žehlenie záhybov a pokrčenia aj v ťažko prístupných miestach. Žehlička je navyše vybavená DoubleSteam technológiou s parným rázom 400 g/min a parným tlakom 5 barov, ktorý dôkladne preniká látkou. Výsledkom je značná úspora času pri žehlení.

Parný generátor Braun IS2058BK disponuje úsporným ECO režimom 

Zásluhou vertikálneho naparovania je parný generátor Braun IS2058BK vhodný aj na žehlenie nielen zaveseného oblečenia, ale je tiež skvelou voľbou pri starostlivosti o jemné látky. Stačí si zvoliť režim ECO a pustiť sa do práce. Parný generátor Braun IS2058BK sa dokáže šetrne a účinne postarať o syntetické materiály, hodváb, vlnu a satén. ECO režim zníži parný ráz, ktorý by inak poškodil tieto citlivé materiály. Pri znížení parného rázu navyše ušetríte až 60 % energie.

Objemná 1,3-litrová nádržka na vodu zaistí až 1 hodinu žehlenia

Súčasťou parného generátora Braun IS2058BK je objemná 1,3-litrová nádržka na vodu, ktorá vám zaistí až 1 hodinu žehlenia bez prerušenia a nutnosti dolievania vody.

Parný generátor Braun IS2058BK sa ľahko udržiava v top stave

Tento model CareStyle Compact vám ušetrí veľa práce s údržbou. Parný generátor Braun IS2058BK totiž pracuje s odvápňovacím systémom, ktorý zachová dôležité časti v bezchybnom stave. K dispozícii má dve kazety proti vodnému kameňu, ktoré sa starajú o čistotu generátora Braun IS2058BK a usadzovanie vodného kameňa. Kazety vydržia až 1 rok a predlžujú životnosť žehličky až päťnásobne.*

*V porovnaní s CareStyle Compact bez výmeny filtra. 

Braun IS2058BK sa automaticky vypne po 10 minútach nečinnosti 

V prípade, že necháte parný generátor Braun IS2058BK bez dozoru, nemusíte sa ničoho obávať. Produkt je totiž vybavený automatickým vypnutím, ktoré sa aktivuje po 10 minútach nečinnosti.

Zámok EasyLock umožní ľahké presúvanie

Parný generátor Braun IS2058BK disponuje praktickým zámkom na pohodlné prenášanie. Zámok EasyLock aktivujete jediným pohybom. Braun IS2058BKtak zostane zaistený a nehrozí riziko pádu alebo voľného pohybu počas prenášania. Vziať si ho teda môžete kamkoľvek so sebou aj na cesty.

Braun IS2058BK využíva digitálnu ochranu proti odkvapkávaniu

Parný generátor Braun IS2058BK je vylepšený AntiDrip systémom, ktorý zabezpečí, že na odevoch nevzniknú škvrny z kvapkajúcej vody. Táto digitálna technológia efektívne kontroluje teplotu vody. Kým prístroj nie je správne nahriaty, Braun IS2058BK nebude vodu vypúšťať.


Parametre a špecifikácia

Typ žehličky

Typ žehličky Parný generátor
Typ naparovania Vertikálne

Funkcie a vybavenie

Funkčné prvky na žehlenie Rýchle nahriatie
Funkcie súvisiace s vodou Odvápňovanie
Ďalšie funkcie ECO režim
Bezpečnostné prvky Anti-drip systém (proti odkvapkávaniu), Automatické vypnutie, Zámok na prenášanie

Tech. špecifikácia

Príkon 2 200 W
Parný výkon 125 g/min
Parný ráz 400 g/min
Materiál žehliacej plochy Eloxium Premium

Rozmery a objem

Objem nádržky 1 300 ml
Dĺžka kábla 1,8 m

Farba

Farba Čierna

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko
Kód:  BRAPG527
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  IS2058BK

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04