Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Braun IS 7156BK

+ 60 dní záruka vrátenia peňazí
5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Braun IS 7156BK

Špičkový parný generátor BRAUN IS 7156BK je vybavený novou technológiou iCare, ktorá chráni vaše textílie nastavením perfektnej teploty pre všetky druhy látok a poskytuje tak vašim odevom inteligentnú ochranu. 3D žehliaca plocha Eloxal 3D Plus so zaoblenými a skosenými hranami umožňuje, aby žehlička bez námahy kĺzala cez všetky prekážky v akomkoľvek smere. Vysoký parný ráz 500 g/min si ľahko poradí aj s naozaj preschlým oblečením.


Kľúčové vlastnosti parného generátora Braun IS 7156BK

  • Mimoriadne výkonný parný systém, ktorý si poradí aj s najodolnejšími záhybmi
  • Odolná eloxovaná 3D žehliaca plocha pre perfektný sklz
  • Parný generátor Braun je schopný zabezpečiť parný ráz až 500 g/min a parný tlak 7,5 bar
  • Turbo režim
  • Automatické vypnutie po 10 minútach
  • Bezpečnostný zámok pre jednoduché prenášanie
  • Systém Ultimate FastClean pre priebežné odvápňovanie
  • XL nádržka s objemom 2 l
  • Žehliaci systém Braun má úsporný Eco režim
  • Nadčasový čierny dizajn

Vysoký parní výkon

Vysoký parný výkon

Bez ohľadu na to, ako pokrčená vaša bielizeň je, parný generátor CareStyle ho zbaví záhybov rýchlejšie, než ste si kedy dokázali pomyslieť. Jeho parný výkon je dvakrát väčší ako pri klasických naparovacích žehličkách.

XL nádržka na vodu

XL nádržka na vodu

Extra veľká vyberateľná nádržka na vodu s objemom 2 litre sa ľahko dopĺňa, prepravuje a skladuje. Vodu nie je nutné tak často dopĺňať a žehlenie je vďaka tomu omnoho rýchlejšie.

Technologie iCare

Inteligentná technológia

Inteligentná technológia iCare v normálnom a Eco režime ochráni vaše oblečenie vďaka nastaveniu správnej teploty bez ohľadu na typ tkaniny, a to vrátane tých najviac problematických. Vďaka tomu sa nemusíte zdržiavať so zdĺhavým nastavovaním.


3D žehlicí plocha

Vynikajúca kĺzavosť

Patentovaná zaoblená 3D žehliaca plocha s mierne zdvihnutými okrajmi zaručuje kĺzavosť v rozsahu 360° a tiež rýchlejšie a účinnejšie žehlenie. Už nikdy sa nezaseknete pri žehlení gombíkov, vreciek alebo zipsov a nebudete musieť žehlený kus neustále upravovať.

Úspora energie

Eco režim

Užívajte si nižšiu spotrebu energie jediným stlačením tlačidla. Keď potrebujete menej pary, napr pri žehlení hodvábu, vlny či syntetiky, jednoducho stlačte Eco tlačidlo. Ušetríte viac ako 30 % energie pri zachovaní skvelých výsledkov.

Rychlé nahřátí

Rýchle nahriatie

Nahriatie parného generátora zaberie necelé 2 minúty, takže je behom okamihu pripravený na použitie. Pre väčšiu bezpečnosť je prístroj vybavený funkciou automatického vypnutia, ktoré je aktivované po 10 minútach bez stlačenia tlačidla pary.


Parametre a špecifikácia

Typ žehličky

Typ žehličky Parný generátor

Funkcie a vybavenie

Funkcie súvisiace s vodou Odvápňovanie
Bezpečnostné prvky Automatické vypnutie

Tech. špecifikácia

Príkon 2 400 W
Parný výkon 125 g/min
Parný ráz 500 g/min
Materiál žehliacej plochy Hliník

Farba

Farba Čierna
Kód:  BRAPARG03
Produktové číslo:  BRAUN IS 7156BK

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01