Obnoviť stránku

Braun Face 852

4,7 7 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Braun Face 852


Presná tvárová epilácia a hĺbkové čistenie pórov

Ako prvý na svete vám Braun Face umožní užiť si obidve ošetrenia s jedným prístrojom - jednoducho vymeníte nadstavce.

Braun Face sa ľahko používa a pýši sa preukázanými výsledkami. Umožní vám presne odstraňovať chĺpky od korienkov pomocou tvárového epilátora a čistí póry pleti kefkou na tvár. Vaša pleť môže vyzerať viditeľne hladšia, čistá a svieža, ako jedným mávnutím čarovného prútika.

Braun Face je elegantný a veľmi praktický a je navrhnutý, aby bezproblémovo zapadol do vášho života. S ochranným krytom je tvárový epilátor taký diskrétny, že ho môžete vziať kamkoľvek a kedykoľvek.


Čistí tvár 6-krát lepšie ako ručné ošetrenie

Za jednu minútu odstráni čistiaca kefka od Braunu mejkap a nečistoty a obnoví prirodzený lesk vašej pleti. Vďaka stovke mikrooscilácií funguje 6-krát účinnejšie ako ručné umytie a čistí póry pokožky do hĺbky, takže tá môže lepšie vstrebať váš obľúbený krém alebo sérum.

100 % vodoodolný, čistenie tváre sa môže stať prirodzenou súčasťou vašej každodenej hygieny v sprche.

Kolekcia kefiek od Brauna umožňuje si skutočne upraviť starostlivosť o pleť na mieru. Jednoducho vymieňajte kefky a môžete jemne čistiť citlivé miesta, vykonávať peeling alebo nanášať krém alebo podklad. Na optimálnu hygienu a najlepšie ošetrenie, ktoré si vaša pleť zaslúži, vymieňajte kefky každé 3 mesiace.



Každodenný krok 1

Na každodenné čistenie používajte normálnu alebo extra citlivú kefku podľa typu pleti.

Každodenný krok 2

Len čo je pokožka čistá a suchá, použite kozmetickú hubku a naneste hydratačný krém alebo sérum. Hubku môžete použiť aj na nanesenie podkladu.

Týždenne

Odporúčame používať peelingovú kefku raz za týždeň na odstránenie suchej pokožky a zvýšenie prirodzeného lesku.

Štvrťročne

Aby ste si uchovali svoju kozmetickú súpravu čistú, kefky vždy po použití opláchnite. Na dosiahnutie maximálneho výkonu a hygieny Braun odporúča vymieňať kefku každé 3 mesiace.

Kód:  BRAEP028
Produktové číslo:  81574419
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03