Obnoviť stránku

Braun Face 851

3,8 5 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Braun Face 851


Presná tvárová epilácia a hĺbkové čistenie pórov

Ako prvý na svete vám Braun Face umožní užiť si obe ošetrenia s jediným prístrojom - jednoducho vymeníte nadstavce.

Braun Face sa ľahko používa a pýši sa preukázanými výsledkami. Umožní vám presne odstraňovať tvárové chĺpky z korienkov pomocou tvárového epilátora a čistí póry pleti tvárovou kefkou. Vaša pleť bude vyzerať viditeľne hladšie, čistejšie a sviežejšie akoby mávnutím čarovného prútika.

Braun Face je elegantný a veľmi praktický. Je navrhnutý tak, aby bezproblémovo zapadol do vášho každodenného života. S ochranným krytom je tvárový epilátor taký diskrétny, že ho môžete vziať kamkoľvek a kedykoľvek.


Čistí tvár 6× lepšie ako ručné ošetrenie

Za jednu minútu odstráni čistiaca kefka značky Braun make-up, nečistoty a obnoví prirodzený lesk vašej pleti. Vďaka stovkam mikrooscilácií funguje 6× účinnejšie ako ručné umytie a čistí póry pokožky do hĺbky, takže tá potom môže lepšie vstrebať váš obľúbený krém alebo sérum.

Je 100 % vodoodolný a čistenie tváre sa vďaka tomu môže stať prirodzenou súčasťou vašej rutiny v sprche.

Kolekcia kefiek od Braun umožňuje  upraviť si starostlivosť o pleť na mieru. Jednoducho vymieňajte kefky a môžete jemne čistiť citlivé miesta, vykonávať peeling alebo nanášať krém, či podklad. Pre optimálnu hygienu a najlepšie ošetrenie, ktoré si vaša pleť zaslúži, vymieňajte kefky každé 3 mesiace.



Každodenný krok 1

Pre každodenné čistenie používajte normálnu alebo extra citlivú kefku, podľa typu vašej pleti.

Každodenný krok 2

Akonáhle je pokožka čistá a suchá, použite kozmetickú hubku a naneste hydratačný krém alebo sérum. Hubku môžete taktiež použiť na nanesenie podkladu.

Týždenne

Odporúčame používať peelingovú kefku raz za týždeň pre odstránenie suchej pokožky a zvýšenie prirodzeného lesku.

Štvrťročne

Aby ste si čo najdlhšie uchovali svoju kozmetickú súpravu, kefky po použití vždy opláchnite. Pre maximálny výkon a hygienu Braun odporúča vymieňať kefky každé 3 mesiace.

Kód:  BRAEP023
Produktové číslo:  4210201152804

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18