Obnoviť stránku

BRAUN Face 80MV

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

BRAUN Face 80MV


Špička v starostlivosti o pokožku

Doprajte svojej pleti perfektnú starostlivosť s náhradnými nadstavcami Braun Face 80MV, ktoré sú určené pre Braun FaceSpa. V balení nájdete nadstavec pre revitalizáciu pokožky a masáž tváre, kefky pre jemný aj hĺbkový peeling a tiež kozmetickú hubku. S pomocou tohto príslušenstva pohodlne odstránite make-up, všetky nečistoty aj odumreté bunky. 


Kľúčové vlastnosti príslušenstva Braun Face 80MV

 
    • Náhradné nadstavce Braun Face 80MV sa perfektne postarajú o vašu tvár
    • Odstraňujú make-up, ďalšie nečistoty aj odumreté bunky, čím odvracajú starnutie pleti
    • V balení nájdete 4 špeciálne nadstavce, ktoré sú určené pre epilátor Braun FaceSpa
    • Nadstavec pre revitalizáciu pokožky a masáž stimuluje cirkuláciu krvi a v kombinácii s jemným peelingom pleť omladí už po 3 aplikáciách
    • Kefky sa perfektne hodia pre peeling pokožky
    • Nechýba ani hubka, s ktorej pomocou si ľahko rovnomerne nanesiete make-up aj krémy

    Doprajte si jemnú masáž tváre

    Omlaďte svoju pleť s touto súpravou nadstavcov pre epilátor Braun FaceSpa, ktoré dodajú vášej tvári tú najlepšiu starostlivosť. V súprave nájdete nadstavec pre revitalizáciu pokožky a masáž tváre. Ten sa jemnou a príjemnou masážou výborne postará o cirkuláciu krvi a pomôže prinavrátiť vašej pleti stratenú sviežosť. Navyše v kombinácii s jemným peelingom vyhladí a omladí pleť už po 3 ošetreniach. 


    Nanášajte make-up rovnomerne

    V balení taktiež nájdete dve kefky. Prvá z nich sa postará o extra jemné ošetrenie a je navrhnutá pre citlivú pleť. Druhá kefka určená pre peeling odstraňuje odumreté kožné bunky. Je navrhnutá tak, aby pri používaní udržiavala peelingový krém vnútri. V balení sa nachádza aj praktická hubka s jemným povrchom, pomocou ktorej ľahko a hlavne rovnomerne nanesiete make-up alebo pleťový krém. Po použití týchto nadstavcov bude vaša pleť perfektne vyčistená, svieža a neodolateľne krásna.

     
    Kód:  BRAEP034
    Produktové číslo:  81581333

    Na vašom súkromí nám záleží

    My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

    Viac informácií
    Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
    P-DC1-WEB03