Obnoviť stránku

BRAUN BR710 MN BLACK

4,7 3 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

BRAUN BR710 MN BLACK

Okamžitý lesk stlačením jediného tlačidla

Nový revolučný nástroj pre krásne vlasy od spoločnosti Braun. Kefa na vlasy Satin Hair 7 je najnovším prírastkom radu prístrojov Braun s technológiou IONTEC a v starostlivosti o vlasy predstavuje inováciu. Pre ženy, ktoré chcú vyzerať čo najlepšie, vyvinuli predný výskumníci zo spoločnosti Braun dokonalý výrobok na zvládnutie každodenných problémov. Kefa na vlasy Satin Hair 7 je vyvinutá tak, aby vlasom s každým svojím ťahom okamžite poskytovala lesk a hladkosť, a to kedykoľvek a kdekoľvek - jednoduchým stlačením jediného tlačidla. Je jednoduché ju používať, možno ju všade vziať so sebou, je štýlová a prináša všetky ďalšie výhody technológie Braun IONTEC, ako sú boj proti poletovaniu vlasov a ochrana vlasov.


Inovační technologie IONTEC

Inovačná technológia IONTEC

Rovnako ako všetky prístroje radu Braun Satin Hair 7 obsahuje aj kefa na vlasy Braun Satin Hair 7 prelomovú inovačnú technológiu IONTEC. IONTEC je jedinečná technológia určená špeciálne na ochranu zdravia vašich vlasov. Preto je tiež vašou zárukou zdravej úpravy vlasov. Unikátne navrhnuté zelené iónové trysky uvoľnia do vašich vlasov milióny saténových iónov. Tieto saténové ióny začnú ihneď znižovať statický náboj a trenie. Okamžite sa obnoví lesk a hladkosť vlasov.



Česanie bez poškodenia vlasov

Unikátne navrhnuté, superhladké, hroty dokonalého tvaru umožnia, oproti kefám bez technológie IONTEC, česať vlasy výnimočne šetrne, takže nedôjde k poškodeniu vlasových kutikuly. Hroty vlasy oddeľujú bez toho, aby za nich ťahali. Ku kefe sú pripojené veľmi flexibilne, takže len čo dôjde k použitiu príliš hrubej sily, povolia hroty, nie vlasy!

Česání bez poškození vlasů


Okamžitá hladkost

Okamžitá hladkosť

Kefa na vlasy Satin Hair 7 má na vaše vlasy okamžité a pôsobivé účinky, ktoré uvidíte aj pocítite. Technológia IONTEC funguje veľmi podobne ako kondicionér. Efektívne skrotí poletujúce vlasy, ktoré sú v porovnaní s vlasmi upravenými kefou bez technológie IONTEC hmatateľne hladké. Kefa Satin Hair 7 s technológiou IONTEC okrem toho významne znižuje trenie, takže prečeše vlasy štyrikrát menšou silou.


Dodatočné vlastnosti:
  • Batériová (2x AAA batéria)
  • Spínač On-Off s automatickým vypínaním
  • Vyberateľný vankúšik na jednoduché čistenie
  • LED kontrolka nízkej kapacity batérií
  • Kompaktná veľkosť, galvanizované držadlo

Obsah balenia:

  • Kefa na vlasy SB1
  • 2x Duracell AAA batéria
Dodatečné vlastnosti :

Parametre a špecifikácia

Funkcie

Funkcie Ionizácia

Ostatné

Farba Čierna, Zelená
Kód:  BRKR001
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12