Obnoviť stránku

BRAUN BGK 7050

Príslušenstvo k tovaru

BRAUN BGK 7050


Účinné odstránenie chĺpkov od korienkov

Súprava na starostlivosť o telo od spoločnosti Braun poskytuje maximálnu flexibilitu pri každodennej starostlivosti o celé telo. Odstraňuje chĺpky od korienkov pomocou epilátora a poskytuje tak výsledok trvajúci až 4 týždne. Hlavica epilátora Braun má technológiu Close-Grip so 40 pinzetami, ktoré odstránia chĺpky s dĺžkou 0,5 mm.

Účinný nadstavec efektívne odstraňuje chĺpky z väčších oblastí, zatiaľ čo citlivý nadstavec poskytuje presnú epiláciu na menších, horšie dostupných miestach vášho tela. Epilátor od spoločnosti Braun je 100 % vodoodolný, môžete ho teda používať v sprche a doplniť tak svoju každodennú hygienu.


Strihajte a ohoľte všetky miesta

Súprava na starostlivosť o telo od spoločnosti Braun zahŕňa aj holiacu hlavicu a strihací nadstavec na tie miesta, pre ktoré uprednostňujete rovnomerné ostrihanie alebo dokonalé oholenie.


100 % vodoodolný na použitie na mokro a na sucho

Bezpečné použitie v sprche pre väčšie pohodlie a jednoduché použitie. Jednoduché čistenie pod tečúcou vodou.

Výkyvná hlavica

Prispôsobí sa obrysom vášho tela pre jemnejší zážitok z epilácie.

Smartlight

Osvetlenie SmartLight odhalí aj tie najkratšie chĺpky, a tak žiadny nevynecháte.

Dobíjacia batéria

Úplné nabitie za 1 hodinu na 40 minút prevádzky bez kábla.


Kód:  BRAZA012
Produktové číslo:  4210201133315

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19