Obnoviť stránku

Braun 9-969V

5 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Braun 9-969V

Ten najrýchlejší a najpresnejší epilátor od značky Braun

Epilátor Braun Silk-épil 9 SkinSpa s novou o 40 % širšou hlavicou* predstavuje nový štandard epilácie. Vďaka svojej revolučnej technológii mikropinzet MicroGrip Tweezer odstraňuje 4x kratšie chĺpky, než aké dokáže zachytiť vosk (až 0,5 mm). Prináša vám krásnu, zamatovú pokožku ako z kozmetického štúdia až na 4 týždne.

*V porovnaní s inými epilátormi značky Braun.

Braun 9-969V

Hlboká masáž tela

Vankúšik na hlbokú masáž tela Braun stimuluje krvný obeh a zlepšuje vzhľad pokožky.

Braun 9-969V

Hlboká telová exfoliácia

Hlavica kefy Braun na hlbokú telovú exfoliáciu odstraňuje odumreté kožné bunky a redukuje zarastanie chĺpkov 6x účinnejšie než bežné ručné čistenie pokožky.

Braun 9-969V

Jemná exfoliácia pokožky

Jemná exfoliačná kefka je ideálna na ošetrenie citlivých partií vášho tela.

Braun 9-969V

Čistenie pleti

Čistiaca kefka na odstránenie make-upu a nečistôt je šesťkrát lepšia ako ručné čistenie. Jemná špička je ideálna na každodenné použitie na citlivú pokožku. Peelingový nadstavec je možné používať raz týždenne na udržanie čistej pleti.

Braun 9-969V

Wet & Dry

Epilátor Braun Silk-épil 9 môžete používať aj v sprche alebo vo vani. Pri pravidelnom používaní vo vode je epilácia prakticky bezbolestná.

Braun 9-969V

Pulzujúce vibrácie

Aktívne vibrácie prinášajú počas epilácie pocit veľmi jemnej pokožky a maximálnu pohodu.

Braun 9-969V

Otočná hlava

Hlavica epilátora sa hladko prispôsobuje každej línii pre maximálne pohodlie a dôkladnosť ošetrenia, dokonca aj v partiách ako sú kolená a podpazušia.

Braun 9-969V

Smartlight

Smartlight odhalí aj tie najjemnejšie chĺpky a umožní ich mimoriadne starostlivé odstránenie.

1 prístroj. 12 príslušenstviev

Epilátor Braun Silk-épil 9-961v prináša ďalších 12 špecialít a nadstavcov na ešte väčšiu flexibilitu vášho režimu odstraňovania chĺpkov. Okrem exfoliačných kefiek a masážneho vankúšika obsahuje balenie aj účinný nadstavec, ktorý sa presne prispôsobí pokožke a odhalí každý chĺpok. Vďaka tomuto precíznemu nadstavcu sa epilátor dostane aj do tých najmenších oblastí. Holiaca hlavica a zastrihávací nadstavec vytvárajú z epilátora plne funkčný holiaci a zastrihávací strojček.

Čistenie tváre na dokonalú krásu

Sada na krásu 9-969v obsahuje aj špeciálnu čistiacu kefka na tvár a navyše dve hlavice ku kefke. Čistiaca kefka na tvár Braun odstraňuje make-up a nečistoty 6x lepšie ako ručné čistiace prostriedky na tvár. Čistiaca kefka na citlivú pleť je ideálna na použitie na suchú a jemnú pleť, zatiaľ čo hlavica exfoliačnej kefky sa môže používať každý týždeň na dosiahnutie čistej a zdravej pleti.

Parametre a špecifikácia

Vybavenie a funkcie

Funkcie Epilácia namokro

Vlastnosti

Napájanie

Napájanie Akumulátor
Kód:  BRN003a
Produktové číslo:  81632129
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04