Obnoviť stránku

BRANDT BXP5534B

Príslušenstvo k tovaru

BRANDT BXP5534B

Radi by ste si do novej kuchyne zaobstarali moderné rúru na pečenie? Vstavaná rúra BRANDT ponúkne objem 73 l litrov a veľa možností využitia. Jej klasický vzhľad je univerzálny, takže skvele zapadne do dizajnu všetkých kuchýň. Navyše používa aj kruhové výhrevné teleso, takže je teplota rovnaká vo všetkých úrovniach komory. Nesmie chýbať ventilátor urýchľujúci pečenie vďaka distribúcii horúceho vzduchu. Potrebujete piecť viacero jedál súčasne? Pravý horúci ohrev umožňuje pečenie na niekoľkých plechoch súčasne, nedôjde pri tom ale k premiešaniu chutí. Ľahšiu manipuláciu s plechmi umožňujú teleskopické rošty. Energetická trieda A+ je známkou nízkej spotreby elektrickej energie, čo iste oceníte. Príkon vstavanej rúry BRANDT BXP5534B se zastavil na 3385 W. Nebaví vás náročné a zdĺhavé čistenie zašpinenej komory na pečenie? Vstavaná rúra s pyrolýzou túto prácu urobí za vás. Dôjde pri ňom k rozpálení rúry na cca 500 °C, dôjde tak k spáleniu všetkých nečistôt.

Zásadné vlastnosti vstavanej rúry BRANDT BXP5534B

  • Kruhové výhrevné teleso zaisťuje efektívnejšie pečenie
  • Vďaka ventilátoru je teplo rozvedené rovnomerne
  • Pravý horúci ohrev dovoľuje piecť vo viacerých pekáčoch naraz
  • Vďaka teleskopickým roštom je manipulácia s plechmi ľahká
  • Detská poistka znemožní deťom otvorenie rúry
  • Energetická trieda A+ znamená úspornú prevádzku spotrebiča
  • Vstavaná rúra s pyrolýzou sa sama čistí
  • Rozmery vstavanej rúry BRANDT BXP5534B budú 59,6 cm × 59,2 cm × 54,4 cm

Výbava a funkcie vstavanej rúry BRANDT BXP5534B

K štandardnej výbave bola vstavaná rúra BRANDT obohatená ďalšími užitočnými funkciami a vychytávkami. Tlmené zatváranie je komfortné a bráni poškodeniu dvierok. Na vyššiu bezpečnosť detí je vybavená detskou poistkou. Na zaistenie maximálnej bezpečnosti sú dvierka z vonku vždy chladné. V prípade rúry BRANDT BXP5534B vám nehrozí únik tepla, je chránená 3-vrstvovým sklom dvierok. V prípade, že chcete grilovať, ale nemáte možnosť rozpáliť gril na záhrade, disponuje rúra na pečenie tiež funkciou grilu.

Parametre a špecifikácia

Dizajn

Dizajn Klasický

Vlastnosti

Programy rúry Gril, Pravý horúci vzduch, Ventilátor
Príkon 3 385 W
Vysúvanie plechu Teleskopické
Čistenie rúry Pyrolytické

Rozmery rúry

Výška 59,6 cm
Šírka 59,2 cm
Hĺbka 54,4 cm
Šírka plechu 47,4 cm
Hĺbka plechu 40,5 cm

Farba rúry

Farba Čierna

Vybavenie rúry

Výbava 4-vrstvové sklo dvierok, Detská poistka, Displej, Studené dvere rúry, Tlmené zatváranie dvierok, Vnútorné osvetlenie
Sieťový kábel Áno, bez zástrčky

Energetický štítok rúry

Energetická trieda A+

Objem rúry

Objem 73 l
Kód:  ELMTR005
Produktové číslo:  BXP5534B
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06