Obnoviť stránku

Brandt BWT 3613 T

4,3 4 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Brandt BWT 3613 T

Vrchom plnená práčka s kapacitou 6 kg bielizne je vyrobená v úspornej energetickej triede A+++.

Práčka disponuje LED displejom, automatickým vážením alebo pozastavením programu. Ak nebudete prať ihneď, tak môžete využiť odložený štart, ktorý umožňuje odložiť začiatok prania až o 19 hodín. Určite oceníte aj funkciu Memo Activ, ktorá zaznamenáva najčastejšie pracie návyky používateľa a ihneď po spustení práčky ponúkne najpoužívanejší program alebo funkciu Save Time na skrátenie času prania. Bezpečnosť prevádzky je zaistená detekciou nerovnomerného zaťaženia, detekciou nadmerného penenia a signalizáciou uzavretého prívodu vody.

Hlavné prednosti

  • Energetická trieda: A+++
  • Memo Activ
  • Odložený štart
  • Automatické váženie
  • Detekcia nerovnomerného zaťaženia
  • Detekcia nadmerného penenia
  • Súčasťou balenia je prelepenie panela v českom jazyku

Skvelé výsledky prania

Na začiatku si môžete vybrať teplotu vody pri praní z možností od studenej alebo 20, 30, 40, 60, 90 °C. Na výber máte tiež možnosť nastavenia odstredenia od 0, 100, 300, 400, 600, 800, 1 000 alebo 1 300 otáčok. Určite tiež oceníte funkciu Pridanie plákania alebo Odložené plákanie. Pokiaľ práve neholdujete žehleniu, určite si obľúbite program Ľahké žehlenie. Ďalšou výhodou tejto praktickej práčky je jej konštrukcia s Long Life 3D tlmičmi a odolný plastový bubon z polytenaxu.

Majte vašu bielizeň neustále čistú s touto modernou, skvelou práčkou Brandt.

Kód:  FAB1022a
Produktové číslo:  BWT3613T
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02