Obnoviť stránku

BRANDT BWF612WWE

- 4 roky záruka
4,8 4 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

BRANDT BWF612WWE

Spredu plnená práčka sa chváli príslušnosťou v najúspornejšej energetickej triede A+++. Práčka dokáže naraz vyprať až 6 kilogramov bielizne, čo ocenia predovšetkým väčšie domácnosti. Vďaka moderným technológiám, úspornej prevádzke a ďalším funkciám vám práčka zjednoduší každodenné pranie.

Hlavné prednosti práčky

  • veľmi úsporná prevádzka
  • vyperie veľké množstvo bielizne
  • nerezový bubon
  • prídavné funkcie
  • zrýchlenie procesu prania s funkciou Save Time
  • prehľadný displej vás informuje o pracom cykle
  • LED kontrolky

Účinné pranie

Na výber máte 12 pracích programov s maximálnym odstreďovaním až 1200 otáčok za minútu. Otočný volič slúži na jednoduché nastavenie vybraného programu. Z ďalších prídavných funkcií máte možnosť si vybrať napr. ľahké žehlenie, prídavné namáčanie, intenzívne pranie alebo predpieranie. Určite oceníte aj možnosť odloženia štartu až o 24 hodín a špeciálnu voľbu Save Time, ktorá dokáže zrýchliť celý proces prania až o 50 %. Bezpečnosť prevádzky je zaistená detským zámkom, ktorý deťom znemožní zapnutie alebo zmenu nastavenia spotrebiča. Uľahčite si prácu pri praní s touto modernou a praktickou práčkou Brandt a majte vždy vašu bielizeň perfektne čistú.

Kód:  FAB1011d
Produktové číslo:  BWF612WWE
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13