Obnoviť stránku

BRANDT BT8650MQN

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

BRANDT BT8650MQN

Práčka zhora plnená BRANDT BT8650MQN je skvelým riešením do stiesnených priestorov. Podľa hĺbky 60 cm ju radíme medzi tzv. práčky normálnych rozmerov bez ústupkov v objeme. Celková šírka tohto modelu sa rovná hodnote 40 cm. Práčka BRANDT BT8650MQN je súčasťou energetickej triedy A+++ (-10 %). O tom svedčí jej energetická spotreba počas roka 0,02 kWh/annum, vody spotrebuje za rok asi 9115 l. Bubon práčky je určený na 6,5 kg bielizne. Maximálne otáčky pri odstreďovaní nadobúdajú hodnotu 1000 ot./min. Pozitívom práčky BRANDT je tiež funkcia neskoršieho štartu, vďaka ktorému môžete nastaviť práčku tak, že sa automaticky v danom čase spustí. Je opatrená systémom detského zámku, ktorý vám príde vhod, pokiaľ ste rodina s menšími deťmi. Vstavaný displej, ktorý má miesto na čelnej strane práčky, vám bude oznamovať aktuálny stav alebo nastavenie. Pred začiatkom každého pracieho cyklu bude automaticky odvážený obsah bubna, potom dôjde k dodatočnému nastaveniu množstva vody, ktoré sa použije počas prania.

Významné parametre práčky BRANDT BT8650MQN

  • BRANDT BT8650MQN automatická práčka plnená zhora
  • Energetická trieda A+++ (-10 %)
  • Bubon s kapacitou 6,5 kg
  • Veľkosť práčky: 40 × 85 × 60 cm
  • Vyrába sa s úsporným invertorovým motorom
  • Rýchly program na prací cyklus napríklad po športovej aktivite
  • Hmotnosť: 57 kg
  • Zariadenie bolo testované spoločnosťou dTest
  • Farba automatickej práčky: biela

Práčka BRANDT disponuje užitočnými technológiami a funkciami

Chcete si načasovať vypranie bielizne? V tom prípade bude pre vás ako stvorená práčka BRANDT, u ktorej budete môcť využiť funkciu odloženého štartu. Hmotnostná automatika zaistí ideálnu dávku pracieho prostriedku a vody podľa hmotnosti bielizne, čo vám ušetrí peniaze. Zásluhou invertorového motora nebude vibrovať a bude mať tichý chod. Práčka BRANDT BT8650MQN je vybavená displejom, ktorý možno využiť na nastavenie programov či sledovanie priebehu prania. U tohto modelu môžete počítať so zabezpečením detskou poistkou, takže nemusíte mať strach, že by bolo vaše dieťa schopné zasiahnuť do priebehu prania. Rýchly program príde vhod tým, ktorí majú na vypranie bielizne málo času.

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť

Hmotnosť 57 kg

Energetické parametre práčky 2021

Trieda účinnosti odstreďovania a sušenia C

Vlastnosti

Vyhotovenie práčky Bez sušičky
Plnenie Zhora
Typ modelu Samostatne stojací model
Počet programov 12

Rozmery práčky

Veľkosť (hĺbka) Štandardná (nad 50 cm)
Hĺbka 60 cm
Šírka 40 cm
Výška 85 cm

Funkcie

Funkcie práčky Invertorový motor, Hmotnostná automatika, Odložený štart, Rýchly program, Displej, Detská poistka

Farba práčky

Farba Biela
Kód:  BRAWM002
Produktové číslo:  BRAWM002
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02