Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

BRANDT BT16024QN

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

BRANDT BT16024QN

Práčka plnená zvrchu BRANDT BT16024QN je funkčným riešením do malého interiéru. Podľa hĺbky 60 cm ju zaraďujeme medzi práčky obvyklej veľkosti bez kompromisov týkajúcich sa objemu. Celková šírka tohto kusa dosahuje 40 cm. Práčka BRANDT BT16024QN patrí do energetickej kategórie C. Jej bubon je vhodný až na 6 kg bielizne. Maximálne otáčky počas odstreďovania dosahujú hodnotu 1200 ot./min. Prednosťou práčky BRANDT je tiež funkcia neskoršieho štartu, vďaka ktorému je možné nastaviť ju tak, že sa potom bez cudzej pomoci sama zapne. Je samozrejme vybavená systémom detskej poistky, ktorý sa vám bude hodiť, ak vaše deti chvíľu neobsedia. Prehľadný displej na čelnej strane práčky vás bude informovať o momentálnej činnosti alebo nastavení. Pred spustením každého pracieho cyklu bude automaticky odvážený obsah bubna, potom nastane dodatočné nastavenie množstva vody, ktoré je potrebné počas prania.

Zásadné parametre práčky BRANDT BT16024QN

  • BRANDT BT16024QN je práčka disponujúca horným plnením
  • Energetická kategória C
  • Bubon s kapacitou 6 kg
  • Práčka s celkovými rozmermi: 40 × 85 × 60 cm
  • Ponúka sa s veľmi šetrným invertorovým motorom
  • Rýchly program na prací cyklus napríklad po športovej aktivite
  • Hmotnosť: 57 kg
  • Farba práčky: biela

Úzka práčka BRANDT má vo svojej výbave niekoľko funkcií

Chcete mať vypratú bielizeň v určitom čase? V takom prípade je pre vás ako stvorená úzka práčka BRANDT, ktorá má dokonca aj funkciu odloženého štartu. Hmotnostná automatika zaistí ideálne nadávkovanie vody a pracieho prostriedku presne podľa hmotnosti bielizne, čo bude mať za následok ušetrené peniaze. Zásluhou invertorového motora bude mať tichý chod a nebude vibrovať. Automatická práčka BRANDT BT16024QN má konštrukciu opatrenú displejom, ktorý poslúži na nastavenie programov alebo na sledovanie priebehu prania. Pre väčšiu bezpečnosť je tento model vybavený detskou poistkou, takže nehrozí, že by mohlo dôjsť k prerušeniu prania vaším dieťaťom. Rýchly program sa bude hodiť tým, ktorí majú veľa bielizne a málo času.

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť

Hmotnosť 57 kg

Energetické parametre práčky 2021

Energetická trieda C
Trieda účinnosti odstreďovania a sušenia B
Emisie hluku šíreného vzduchom (program ECO 40-60) B

Vlastnosti

Vyhotovenie práčky Bez sušičky
Plnenie Zhora
Typ modelu Samostatne stojací model
Počet programov 12

Rozmery práčky

Veľkosť (hĺbka) Štandardná (nad 50 cm)
Hĺbka 60 cm
Šírka 40 cm
Výška 85 cm

Funkcie

Funkcie práčky Invertorový motor, Hmotnostná automatika, Odložený štart, Rýchly program, Displej, Detská poistka

Farba práčky

Farba Biela

Energetické parametre práčky 2021

Energetická trieda C
Emisie hluku šíreného vzduchom B
Vážená spotreba vody na cyklus 40 l
Kód:  ROPR061
Produktové číslo:  BT16024QN
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13