Obnoviť stránku

BRANDT BT 550 BE

4,6 10 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

BRANDT BT 550 BE

Brandt BT 550 BE
 

PRÁČKA S intelektom

Práčky BRANDT Intellect patria medzi najúspornejšie zariadenia na trhu. Vynikajúcim spojením systému váhovej automatizácie s presným dávkovaním vody dosahujú práčky Intellect najvyššiu účinnosť a skutočnú úsporu energie. Vďaka tomu sú zaradené do energetickej triedy A +++. Prinášajú tiež patentovanú technológiu nastavenia pracieho cyklu v závislosti na tvrdosti vody. 

Šikovná funkcia EASY START zaznamenáva vaše najčastejšie pracie návyky a ihneď po spustení automaticky navrhne najčastejšie používaný program, vrátane jeho obvyklých (alebo posledných) nastavení. Funkcia nazvaná opti4 komplexne kontroluje štvoricu vstupných parametrov, ktorým sama prispôsobí svoju spotrebu vody, elektrickej energie aj dĺžku cyklu tak, aby bol zaručený ako maximálny účinok prania, tak úspora prostriedkov a času.


PRANIE NASTAVENÉ jediným dotykom

Vďaka technológii Easy Štart budete môcť spustiť nový prací cyklus jediným dotykom. Práčka Intellect si vždy zapamätá najpoužívanejší program, vrátane nastavenia teploty, rýchlosti, otáčok odstredenia a prídavných funkcií a vašu voľbu vám vždy ponúkne ihneď po jej zapnutí do siete. Ak si však želáte nastavenie parametrov pracieho programu zmeniť, nie je nič jednoduchšie! Formou plne dotykového panela úplne intuitívne nastavíte všetky parametre prania vrátane odloženého štartu.

Brandt BT 550 BE
 

Brandt BT 550 BE
 

OPTIMALIZÁCIA PRACIEHO CYKLU

Vďaka vyhodnoteniu týchto vstupných parametrov systém opti4 zaistí vždy perfektné výsledky prania pri dosiahnutí úspory energie, vody, pracieho prostriedku a času. 

  • Typ bielizne
  • Množstvo bielizne
  • Stupeň zašpinenia bielizne
  • Nastavenie tvrdosti vody

Či už bývate v oblasti s tvrdou vodou alebo extrémne mäkkou vodou, periete jeansy alebo bavlnu, zrovna ponáhľate alebo je vaša bielizeň naozaj veľmi špinavá, práčka BT 550 BE vyhodnotí situáciu a vykoná nastavenia pre dosiahnutie najefektívnejšieho výsledku. 


STAROSTLIVOSŤ O VŠETKY TYPY LÁTOK

Nemusíte sa báť do práčky vložiť bielizeň zo saténu či hodvábu, určeného na ručné pranie. Presne pre tieto materály bol totiž navrhnutý program pre jemnú bielizeň s miernym kolísaním pracieho kúpeľa a nízkou teplotou napodobňujúci ručné pranie.

S funkciou Easy Ironing (ľahké žehlenie) je zabránené skrčeniu a polámaniu vlákien a prádlo je po vybratí z práčky ,,predžehlené''.

Brandt BT 550 BE
 

Brandt BT 550 BE
 

NEREZOVÝ BUBON

 

Konštrukcia s vrchným plnením a jedinečné prevedenie bubna ponúka užívateľovi nielen jednoduchý prístup k bielizni, ale taktiež prispieva k účinnejšej distribúcii vody a dokonalému výsledku prania a pláchania aj pri plnej náplni. Systém kovových 3D tlmičov odolá aj pohybom práce jednotky do strán a chráni ložiska práčky pred nadmerným zaťažením. 

Vďaka funkcii POSISTOP zastaví práčka na konci programu bubon vždy dvierkami nahor. Stlačením zámku sa dvierka bubna s pomalým brzdením SESAM otvoria ľahko. Robustná LONG - LIFE konštrukcia je synonymom spoľahlivosti a bezporuchového chodu. 

 

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť

Hmotnosť 57 kg

Energetické parametre práčky 2021

Trieda účinnosti odstreďovania a sušenia C

Vlastnosti

Vyhotovenie práčky Bez sušičky
Plnenie Zhora
Typ modelu Samostatne stojací model
Počet programov 9

Rozmery práčky

Veľkosť (hĺbka) Štandardná (nad 50 cm)
Hĺbka 60 cm
Šírka 40 cm
Výška 85 cm

Funkcie

Funkcie práčky Hmotnostná automatika, Odložený štart, LED indikátory

Farba práčky

Farba Biela
Kód:  FAB1022b
Produktové číslo:  BT550BE
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19