Obnoviť stránku

Brage The Headphone

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Brage The Headphone

Ak hľadáte vhodné slúchadlá, s ktorými budete môcť robiť čokoľvek, Braga vás rozhodne nesklamú. Ponúkajú dokonalé rozšírenie pre váš notebook, iPad alebo mobilný telefón značky iPhone. Moderný dizajn je sprevádzaný kvalitným spracovaním, ktoré ponúka jednoduché ovládanie a punc štýlovosti.

Kľúčové vlastnosti

  • Dokonalý zvuk s efektívnou elimináciou okolitého ruchu
  • Dlhá výdrž batérie (6 hodín)
  • Jednoduché dotykové ovládanie a pokročilé technológie
  • Skvelý doplnok k novému mobilnému telefónu značky iPhone
  • Jednoduché a intuitívne dotykové ovládanie

Žiadne drôty, žiadne hranice

Moderná technológia bluetooth dovoľuje nerušené počúvanie bez zbytočných káblov. Stačí, keď zasuniete konektor slúchadiel do ľubovoľného zariadenia bluetooth. Potom už vám nezostáva nič iné, než sa oddať svojim obľúbeným krištáľovo čistým tónom. Výrobca tiež myslel na pohodlie pri používaní. Vytvaroval slúchadlá tak, že máte zaručený dokonalý komfort, a slúchadlá vám padnú do ucha ako uliate. Či už športujete alebo sa oddávate vytúženej chvíľke odpočinku, po určitej dobe zabudnete, že ich máte v ušiach.

Je to váš život. Ovládajte svoju hudbu

Prepínajte medzi skladbami, prijímajte telefónne hovory. Všetko bez použitia smartfónu. Slúchadlá sa ovládajú pomocou dotykových gest. Stačí sa naučiť, čo každé znamená a budete pánmi svojho času (napr. ľahké prejdenie po pravom slúchadle prstom smerom dopredu zosilňuje hlasitosť, jedno stlačenie tlačidla na pravom slúchadle hudbu vypína). Funkcia Audio Transparency vás oslobodí akéhokoľvek okolitého šumu. Umlčí svet. Buďte sami so sebou. Je to všetko len o tom, čo si svojimi prstami zvolíte. Netreba sa obávať ani veterných dní či hustej premávky. Pokročilá technológia pre hlasové služby VersantTM udrží telefónne hovory aj v tých najnáročnejších podmienkach.

Batéria vydrží dlho

K chodu uvádza slúchadlá 100 mAh Lithium-polymérová batéria. Stačí, keď ju necháte dve hodiny v zásuvke a môžete si svoju hudbu vziať na akékoľvek dobrodružstvo. Hracia doba je slušných 6 hodín a v pohotovostnom režime vydržia slúchadlá 250 hodín. Staňte sa súčasťou rodiny Brage. S týmito revolučnými slúchadlami nájdete svoju slobodu.

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna
Kód:  BRAGI1

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09