Obnoviť stránku

Bowers & Wilkins Zeppelin Wireless

5 5 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Bowers & Wilkins Zeppelin Wireless

Zeppelin prenesie počúvanie digitálnej hudby o niekoľko úrovní vyššie. Nekonvenčný vzhľad neslúži len na upútanie pozornosti. Objavte mimoriadne zvukové vlastnosti vďaka prelomovým technológiám zvukového inžinierstva v nepríliš veľkom zvukovom systéme (6,5 kg a 66 cm). Nová generácia reproduktora Zeppelin je o 50 % menšia ako predchodca, čomu napomohla zosilnená konštrukcia s materiálom pre lepšie tlmenie nežiadúcich vibrácií. Digitálne spracovanie signálu DSP je pritom 2× výkonnejšie a vystihne viac audio detailov.

Kľúčové vlastnosti

  • Sofistikovaná, masívna konštrukcia so zúročenými skúsenosťami
  • Digitálna reprodukcia zvuku na prémiovej úrovni a s vysokým výkonom DSP
  • Celkom 5 reproduktorov (vrátane subwoofera) v 3 pásmach
  • Každý menič poháňa vlastný zosilňovač triedy D
  • Bluetooth pre všetky telefóny, tablety...
  • Rýchle pripojenie AirPlay pre priaznivcov Apple
  • Prehrávanie zo Spotify Connect cez vlastnú WiFi
  • Aplikácia pre komfortné ovládanie a správu

Zvuk hrá hlavnú úlohu

Aby bol zvuk perfektne servírovaný v rozšírenom frekvenčnom pásme (44 Hz až 28 kHz), produkcia spočíva v rozložení do 3 pásiem. Obsahuje 2 výškové tweetery, 2 stredopásmové meniče s tlmením FST pre správnu razanciu a predĺžený, 150 mm subwoofer pre mohutné basy, ktoré vyplnia aj väčšie priestory, kde rozochvejú vzduch aj nábytok. Aby sa z meničov vytlačil maximum bez kompromisov v kvalite, každý menič poháňa vlastný zosilňovač triedy D!

Hudba odvšadiaľ

Zeppelin Wireless hladko spolupracuje s vašimi obľúbenými hudobnými aplikáciami a zariadeniami. Je tak ľahké prehrávať hudbu, ktorú milujete. Bez ohľadu na to, aké zariadenie používate, úžasný zvuk je vždy na dosah ruky. Podporuje Bluetooth, Apple AirPlay a Spotify Connect. Pri použití Bluetooth, vám Zeppelin Wireless prehrá hudbu z populárnych smartfónov, tabletov či počítača. Spotify Connect sa dokáže cez WiFi pripojiť k internetu pre maximálnu kvalitu a spoľahlivosť zvuku. S AirPlay je jednoduché prenášať hudbu zo zariadenia so systémom iOS, Mac alebo PC s iTunes.

Ovládač vždy po ruke

S aplikáciou Control na mobilné zariadenia je jednoduché reproduktor nastaviť a kontrolovať, čo sa momentálne prehráva. Aplikácia slúži ako komfortný diaľkový ovládač s funkciami, aké by vám klasický ovládač bez displeja jednoducho nemohol ponúknuť. Stačí pár dotykov prstov a ste na požadovanej pesničke. Slúži aj ako názorný sprievodca pri inštalácii. V niekoľkých krokoch budete pripojení k sieti a pripravení na prehrávanie hudby.

Kód:  BW021
Produktové číslo:  BWZEPPELINWB
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07