Obnoviť stránku

Bowers & Wilkins Zeppelin 2021 Midnight Grey

5 5 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
559,90 €

Bowers & Wilkins Zeppelin 2021 Midnight Grey


Bowers & Wilkins Zeppelin 2021 – najlepší zvuk v prepracovanom vyhotovení

Bezdrôtový reproduktor s inteligentnými funkciami Bowers & Wilkins Zeppelin 2021 nadväzuje na úspech svojho ikonického predchodcu a kombinuje krásny dizajn s najlepším zvukom vo svojej triede. Tento inteligentný úplne bezdrôtový reproduktor je navrhnutý najmä na bezproblémové streamovanie hudby z obľúbených platforiem. S reprákom na Bluetooth Zeppelin 2021 si môžete užiť ako nádherný dizajn, tak aj špičkový zvuk s pokročilými funkciami a intuitívne ovládanie pomocou aplikácie Bowers & Wilkins Music, ktorá vám umožní ľahké usporiadanie reproduktorov do skupín, integrovať obľúbené streamovacie služby a užiť si bezkonkurenčnú kombináciu zvukového výkonu vo vysokom rozlíšení a absolútne pohodlia.

Užite si zvuk vo vysokom rozlíšení

Hudbu do Bluetooth reproduktora Zeppelin Bowers & Wilkins Zeppelin 2021 môžete streamovať pomocou napr. Apple AirPlay 2, Bluetooth aptX Adaptive a Spotify Connect a hudobnej aplikácie Bowers & Wilkins pre iOS a Android. Aplikácia Music je prelomová v kvalite zvuku aj používateľskom zážitku a spája mnoho najobľúbenejších vysoko kvalitných streamovacích služieb ako napr. Deezer, Qobuz, TIDAL a ďalších, rozhlasových staníc a podcastov v jednej platforme s podporou vysokého rozlíšenia až 24 bitov/96 kHz.

Bowers & Wilkins Zeppelin 2021 stavia na istotu

Zeppelin vychádza z vyskúšanej FEA ozvučnice a spracováva zvuk pomocou špičkového DSP procesora. Vnútri je reproduktor Bluetooth Bowers & Wilkins Zeppelin 2021 osadený dvojicou jednopalcových Double-Dome výškových reproduktorov, dvoma 3,5-palcovými FST meničmi a jedným šesťpalcovým subwooferom napájaným 240 W zosilňovačom. Na zadnej strane reproduktora na Bluetooth Zeppelin sa potom nachádzajú fyzické tlačidlá na ovládanie prehrávania. Bluetooth reprák podporuje hlasové ovládanie pomocou Amazon Alexa – prehranie obľúbenej skladby nebolo nikdy jednoduchšie. Ďalšou výhodou je, že repráčik Zeppelin je ľahko upgradovateľný, nikdy tak neprídete o nové funkcie a služby.

Kľúčové vlastnosti aktívneho prenosného Bluetooth reproduktora Bowers & Wilkins Zeppelin 2021 Midnight Grey

  • Podpora hlasového ovládania Amazon Alexa
  • Bluetooth 5.0 (aptX Adaptive, AAC, SBC)
  • Výkon zosilňovača 240 W
  • Repro Bowers & Wilkins Zeppelin 2021 je kompatibilný s AirPlay 2
  • Bowers & Wilkins Music App s podporou Deezer, Qobuz a TIDAL
  • Reproduktory: 2× 25 mm výškový reproduktor Double dome, 2× 90 mm stredový FST reproduktor a 1× nízkotónový 150 mm subwoofer
  • Fyzické tlačidlá na ovládanie prehrávania na zadnej strane
  • Servisný USB-C konektor

Parametre a špecifikácia

Typ sústavy

Typ sústavy Aktívna
Počet kanálov Samostatný reproduktor

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie Bluetooth, WiFi, AirPlay

Prenos zvuku

Verzia Bluetooth 5.0
Podporované kodeky AAC, aptX HD, SBC

Charakteristika

Frekvencia do 24 000 Hz
Počet pásem 3-pásmové

Vlastnosti a funkcie

Funkcie S hlasovým asistentom
Streamovacie služby Spotify, Tidal, Deezer
Ovládanie iOS, Android

Rozmery soundbaru

Šírka 65 cm
Hĺbka 19,4 cm
Výška 21 cm

Hmotnosť

Celková hmotnosť 7,3 kg

Určenie

Určenie K mobilu, K TV

Farba

Farba Čierna
Kód:  BW010v1
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  FP41955
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01