Obnoviť stránku

BOURJOIS Rouge Edition Velvet 06 Abrico’dabra! 2,4 g

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

BOURJOIS Rouge Edition Velvet 06 Abrico’dabra! 2,4 g

Ak hľadáte matný dlhotrvajúci rúž, ktorý ale nebude vysušovať vaše pery, je pre vás rúž Rouge Edition Velvet značky Bourjois to pravé. Rúž Burjois sa postará o matný finiš po dlhú dobu. Vaše pery budú vďaka nemu zamatovo hebké a hydratované a vďaka obsahu intenzívnych pigmentov bude farba stále veľmi sýta. Textúra perfektne priľne k perám, rúž Rouge Edition tak nepocítite, ale budete mať pocit hydratovaných pier. Buďte očarujúca v akejkoľvek situácii s novým rúžom Bourjois Rouge Edition Velvet.

Kľúčové vlastnosti rúžu Burjois Rouge Edition Velvet

  • Dlhotrvajúci matný rúž Burjois Rouge Edition Velvet
  • Rouge Edition Velvet hydratuje pery a predchádza vysušovaniu
  • Rúž Bourjois vám dodáva zamatovo hebký pocit na perách
  • Farba je veľmi intenzívna po celú dobu používania
  • Textúra sa po nanesení zmení na matnú a perfektne priľne k perám

Odtieň:
06 Abrico’dabra!

Použitie:
Rovnomerne naneste na pery a dôkladne rozotrite. Potom nechajte zaschnúť.

Zloženie:
Isododecane, c9-12 alkane, polyethylene, bis-carboxydecyl dimethicone, phenyl trimethicone, ozokerite, cococaprylate/caprate, hdi/trimethylol hexyllactone crosspolymer, trimethylsiloxysilicate, quaternium-90 sepiolite, phenoxyethanol, triethoxycaprylylsilane, caprylyl glycol, undecylenic acid, quaternium-90 montmorillonite, silica, parfum/fragrance, linalool, hydroxycitronellal, hexyl cinnamal, bht, may contain/peut contenir/+/-: mica, d&c red no. 7 calcium lake (ci 15850), iron oxides (ci 77491, ci 77492, ci 77499), titanium dioxide (ci 77891), d&c red no. 6 barium lake (ci 15850), fd&c yellow no. 5 aluminum lake (ci 19140), fd&c yellow no. 6 aluminum lake (ci 15985),fd&c blue no. 1 aluminum lake (ci 42090).


Parametre a špecifikácia

Krytie

Krytie Plné

Textúra

Textúra Matná

Vlastnosti

Vlastnosti Hydratačný
Kód:  DEKO3354
Produktové číslo:  3614224102951

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18