Obnoviť stránku

BOURJOIS Mascara Twist Up The Volume 52 Ultra Black 8 ml

5 2 hodnotení
Zľavnené -9 %
7,09 € 7,79 €

BOURJOIS Mascara Twist Up The Volume 52 Ultra Black 8 ml

Maskara BOURJOIS Mascara Twist Up The Volume 52 Ultra Black ultra čiernej farby vďaka špeciálnemu otočnému mechanizmu riasy maximálne predĺži a dodá im intenzívny objem. Zanechá ich nádherne vytvarované, oddelené a husté. Zvýrazní pohľad vašich očí a podčiarkne ich prirodzenú krásu. Pomocou kefky 2 v 1 s dvojitým efektom rovnomerne nanesiete na riasy sýto čiernu farbu, predĺžite ich a mnohonásobne zväčšíte ich objem. Zloženie maskary je obohatené o prírodné vosky pre dodanie objemu a vyživujúce jojobové estery. Skvelý pomocník každej ženy pre dokonalé nalíčenie.

Aktívne látky:

  • Prírodné vosky pomáhajú zväčšovať objem rias
  • Jojobové estery dodávajú riasam potrebnú výživu

Účinky:
Výsledkom aplikácie maskary BOURJOIS Mascara Twist Up The Volume sú výrazne dlhé a oddelené riasy s bohatým objemom a intenzívne čiernou farbou. Vaše oči získajú podmanivý, iskrivý a hlboký pohľad.

Použitie:
Na oddelenie a predĺženie dĺžky nastavte maskaru do pozície 1 a riasy prečešte jemnými ťahmi od korienkov ku končekom. Potom maskaru nastavte do pozície 2, ktorá umožní nabrať väčšie množstvo farby a vytvorí tak maximálny objem. Pre výraznejšie líčenie môžete postup zopakovať.

Objem:
8 ml

Odtieň:
52 Ultra Black

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Dekoratívne

Typ

Použitie Mihalnice
Typ Klasická
Špecifikácia Dekoratívne

Efekt

Efekt Objem

Farba

Farba Čierna
Kód:  DEKO2032
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3052503805238

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06