Obnoviť stránku

BOURJOIS Eye Catching Volume Mascara 01 Deli-Cat Black 6 ml

3,0 1 hodnotení
6,79 €

BOURJOIS Eye Catching Volume Mascara 01 Deli-Cat Black 6 ml

Maskara BOURJOIS Eye Catching Volume Mascara 01 Deli-Cat Black čiernej farby riasy maximálne zahustí a dodá im extra objem. Zanechá ich nádherne vytvarované, oddelené a husté. Vaše oči zvýrazní, podčiarkne ich prirodzenú krásu a vykúzli zvodný mačací pohľad. Pomocou špeciálne zakrivenej kefky riasy ľahko zdvihnete a vytvoríte krásne krivky, ktoré vám vydržia po celý deň. Maskara sa nezlepuje a nevytvára žiadne žmolky. Jej zloženie je obohatené o hodvábne proteíny. Skvelý pomocník každej ženy pre dokonalé nalíčenie.

Aktívne látky:

  • Hodvábne proteíny zanechávajú riasy hodvábne mäkké

Účinky:
Výsledkom aplikácie maskary BOURJOIS Eye Catching Volume Mascara sú výrazne husté a hore tvarované riasy s bohatým objemom a intenzívnou čiernou farbou. Vaše oči získajú podmanivý a iskrivý mačací pohľad.

Použitie:
Maskaru nanášajte dlhými jemnými ťahmi na horné aj spodné riasy od korienkov a vyčešte smerom nahor. Potom nechajte zaschnúť.

Objem:
6 ml

Odtieň:
01 Deli-Cat Black


Parametre a špecifikácia

Typ

Použitie Mihalnice
Typ Klasická

Kefka

Tvar Hustá, Ohnutá
Materiál Plast
Vlastnosti Rôzne dlhé štetiny

Objem

Objem 6 ml

Efekt

Efekt Objem

Farba

Farba Čierna
Kód:  DEKO2040
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3614224101763

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09