Obnoviť stránku

BOSE SoundTrue Around Ear II Samsung and Android Device charcoal black

Produkt je lokalizovaný pre SK
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

BOSE SoundTrue Around Ear II Samsung and Android Device charcoal black

Slúchadlá SoundTrue Around Ear II sú navrhnuté tak, aby v nich všetky hudba znela lepšie a čistejšie, než u väčšiny ostatných slúchadiel - a to aj v najhlbších tónoch. Sú ľahké a pohodlné, takže ľahko môžete zabudnúť, že ich máte vôbec na hlave. Pri prenášaní je možno zložiť a uložiť do dodávaného puzdra, ktoré ladia s ich sviežim dizajnom i farbou. To všetko sa však nevylučuje s pevnosťou a odolnosťou, ktorá je určite žiaduce vlastnosťou cenenou pri každodennom nosení. 

kľúčové vlastnosti

  • Špičková kvalita zvuku i spracovanie, ktorý je značke BOSE vlastné
  • Prispôsobené pre Android zariadenia, ovládanie hudby a hovorov
  • Špeciálna TriPort technológie
  • Skladacia konštrukcia
  • Vkusné prepravné púzdro

Unikátne akustické vlastnosti

BOSE SoundTrue Around Ear II sú vybavené dômyselným akustickým dizajnom pre podmanivo prirodzený zvuk v celom spektre - od vysokých tónov hlasov speváčok až po rytmickú basovú linkou. Taktiež sú obohatené patentovanou akustickú štruktúrou TriPort. Tá pri istých frekvenciách odvetráva mušle slúchadiel, čím zvyšuje efektivitu meniče a hudobný výkon. Nechajte sa pohltiť zvukom a nevenujte sa ničomu inému. Mäkké polstrovanie hlavového oblúka a náušníky z pamäťovej peny, vytvárajúca jemný vankúš okolo uší, zaručujú pohodlie bez ohledu na to, aký dlhý je váš playlist.

Vytvorené pre Android

Slúchadlá sú špeciálne prispôsobená pre použitie s väčšinou telefónov / tabletov Samsung Galaxy a niektorými ďalšími Android zariadeniami. Na kábli umiestnený diaľkový ovládač s mikrofónom vám umožní ovládať hudobné funkcie, nastavenie hlasitosti, preskakovanie skladieb a podobne. Môžete tiež prepínať medzi hovormi a hudbou jedným dotykom. Audio kábel sa pripája k jednej mušli, čo dáva väčšiu voľnosť pohybu a eliminuje zamotávaniu.

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna
Kód:  BOS311g
Produktové číslo:  B 0741648-0070

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19