Obnoviť stránku

BOSE SoundTouch 30 III - čierny

4,9 7 hodnotení
Produkt je lokalizovaný pre SK
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

BOSE SoundTouch 30 III - čierny

Bezdrôtový reproduktor v kompaktnom prevedení pre hlasné a kvalitné ozvučenie domácnosti. Užívajte si vlastnú hudobnú knižnicu a milióny skladieb online. Doširoka otvorenou bránou do sveta decibelov sa stanú hudobné služby, ako je Spotify, Pandora, iHeartRadio, Deezer a iné. K tomu si pripočítajte tisíce internetových rozhlasových staníc, takže k počúvaniu vyberiete to pravé z veľkého portfólia. Ako ďalšie zdroje hudby môžete použiť ľubovoľný smartfón, tablet či notebook s Bluetooth rozhraním alebo 3,5 mm jackom. Reproduktor je dostupný v 3 veľkostiach, kde sa rozhodnete podľa toho, či chcete menšie rozmery alebo dáte prednosť objemnejšiemu zvuku.

Kľúčové vlastnosti

  • Kompaktný systém pre čisté ozvučenie
  • Tlačidlá predvoľby obľúbených pesničiek (na reproduktore, ovládači a v aplikácii)
  • Kvalitný OLED displej
  • Bezdrôtové prehrávanie hudby z miestnych zdrojov (WiFi + Bluetooth)
  • Kompletné ovládanie cez mobilnú aplikáciu SoundTouch
  • Prístup k internetovým rádiám a online službám (Spotify, Pandora, iHeartRadio, Deezer...)
  • Možné rozšírenie o ďalšie prvky SoundTouch pre počúvanie vo viacerých miestnostiach
  • Pripojenie ostatných zariadení pomocou 3,5 mm vstupu AUX
  • Konektor LAN

Hudba ihneď

To všetko s maximálnym komfortom používateľa. Pokiaľ máte nejakú obľúbenú, nechajte ju zaznieť okamžite. Obľúbené pesničky budete mať doslova poruke. Stačí stlačiť jednu zo šiestich pripravených predvolieb na reproduktore, v aplikácii alebo na diaľkovom ovládači, a ihneď vami pripravená hudba začne hrať. Dokonca môžete pesničku rovno ohodnotiť symbolmi palec hore alebo dole.

Rodina SoundTouch

Bezdrôtový hudobný systém SoundTouch je súčasťou celej rodiny bezdrôtových produktov. Od jednodielnych hudobných systémov, cez vonkajšie reproduktory, až po domáce kino, každý z nich prináša kvalitu zvuku, ktorú od Bose očakávate. Kedykoľvek budete chcieť, môžete pridať ďalšie hudobné prvky tejto rodiny. Tým získate najjednoduchší spôsob, ako prehrať rovnakú hudbu po celom dome alebo rôznu hudbu v rôznych miestnostiach. Aplikáciou SoundTouch budete ovládať hudbu z ľubovoľného miesta v dome na telefóne alebo tablete.

Parametre a špecifikácia

Typ sústavy

Typ sústavy Aktívna
Počet kanálov Samostatný reproduktor

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie Bluetooth, WiFi

Vlastnosti a funkcie

Streamovacie služby Spotify, Deezer
Ovládanie Diaľkový ovládač

Určenie

Určenie K mobilu
Kód:  BOS910a1
Produktové číslo:  B 738102-2110

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06