Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Bose SoundLink Revolve Plus II čierny

4,8 11 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
276,40 €

Bose SoundLink Revolve Plus II čierny

Bluetooth reproduktor Bose SoundLink Revolve + II vám sprostredkuje prvotriedny zvukový zážitok v uhle 360°. Ochrana s certifikáciou IPX5 zaistí ochranu pred striekajúcou vodou a mäkké povrchové materiály sa postarajú o precíznu ochranu proti nárazu. Bluetooth reproduktor Bose SoundLink Revolve+ II ponúka flexibilnú rukoväť a veľké množstvo moderných technológií. Vďaka dlhej výdrži až 17 hodín na batériu reproduktor zvládne každú párty aj celodenný výlet. Bluetooth reproduktor Bose SoundLink Revolve+ II vás poteší elegantným dizajnom v čiernej farbe a je kompatibilný s mobilnou aplikáciou Bose Connect app. Vďaka tlakovému pásu „pressure trap“ nedochádza k skresleniu zvuku a iným zvukovým nedokonalostiam.

Kľúčové vlastnosti reproduktora Bose SoundLink Revolve+ II

  • Flexibilná rukoväť pre jednoduchú manipuláciu
  • Mäkké povrchové materiály zabezpečia ochranu proti pádu a nárazu
  • Elegantný dizajn reproduktora Bose SoundLink Revolve+ II v čiernej farbe
  • Praktická mobilná aplikácia Bose Connect app
  • Nastaviteľný Party a Stereo režim
  • Reproduktor Bose SoundLink Revolve+ II ponúka dlhú výdrž batérie až 17 hodín
  • Ochrana s certifikáciou IPX5 pre vysokú odolnosť proti striekajúcej vode
  • Reproduktor Bose SoundLink Revolve+ II ponúka možnosť hlasového ovládania

Reproduktor Bluetooth Bose SoundLink Revolve+ II s rukoväťou pre pohodlné prenášanie

Reproduktor Bluetooth Bose SoundLink Revolve+ II ponúka flexibilnú rukoväť pre jednoduchú manipuláciu. Mäkké a hladké tlačidlá zabezpečia pohodlné ovládanie v každej situácii. Bluetooth reproduktor BOSE SoundLink Revolve+ II je tvorený jednokusovým výliskom bez zbytočných švov a spojov, takže ponúka čistý a hladký dizajn v čiernej farbe.

Reproduktor na Bluetooth Bose SoundLink Revolve+ II má kvalitnú batériu s dlhou výdržou

Vďaka kvalitnej lítium-iónovej batérii reproduktor Bose SoundLink Revolve+ II ponúka dlhú výdrž až 17 hodín, takže bez problémov zvládne každú párty aj výlet. Po stlačení tlačidla navyše jednoducho získate prístup k Siri a Google Now na vašom telefóne, takže môžete jednoducho poslať textovú správu, prípadne rezervovať stôl v obľúbenej reštaurácii.

Jednoduché pripojenie viacerých zariadení

Bluetooth reproduktor Bose SoundLink Revolve+ II je kompatibilný s aplikáciou Bose Connect app. Aplikácia umožňuje pohodlne prepínať medzi rôznymi zariadeniami, takže môžu hudbu bez problémov prehrávať aj vaši priatelia. Pomocou aplikácie je možné taktiež pripojiť reproduktory SoundLink Revolve+ v režime Party Mode či prepnúť do režimu Stereo pre ešte lepší hudobný zážitok.

Vysoká odolnosť reproduktora Bose SoundLink Revolve+ II

Pri počúvaní hudby s reproduktorom s Bluetooth Bose SoundLink Revolve+ II oceníte ochranu s certifikáciou IPX5, ktorá zaistí vysokú odolnosť proti striekajúcej vode. Môžete tak reproduktor bez problémov použiť pri bazéne či v sprche. Vďaka mäkkým povrchovým materiálom je navyše reproduktor Bose SoundLink Revolve+ II veľmi odolný a poradí si s nechcenými pádmi či nárazmi.


Parametre a špecifikácia

Typ sústavy

Typ sústavy Aktívna
Počet kanálov Samostatný reproduktor

Pripojenie

Typ pripojenia AUX
Bezdrôtové pripojenie Bluetooth, NFC

Prenos zvuku

Verzia Bluetooth 5.0

Charakteristika

Počet pásem 1-pásmové

Vlastnosti a funkcie

Ovládanie iOS, Android

Stupeň krytia

Batéria

Maximálna výdrž batérie 17 h
Nabíjanie akumulátora microUSB

Rozmery soundbaru

Šírka 10,49 cm
Hĺbka 10,49 cm
Výška 18,42 cm

Hmotnosť

Celková hmotnosť 0,9 kg

Určenie

Určenie K mobilu

Farba

Farba Čierna
Kód:  BOS802z7
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  858366-2110
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17