Obnoviť stránku

BOSE SoundLink Mini II - Carbon Black

5,0 97 hodnotení
Produkt je lokalizovaný pre SK
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

BOSE SoundLink Mini II - Carbon Black

TEN NAJLEPŠÍ ZVUK PRIAMO NA dlane vašej ruky

Reproduktor BOSE môže byť s vami na každom vašom kroku a dovolí vám oddávať sa svojej obľúbenej hudbe, kamkoľvek pôjdete. Ak od tohto malého reproduktora ale očakávate  slabý zvuk, ste na veľkom omyle. Plný, prirodzený zvuk a dramaticky hlboké basy sú len dve z mnohých predností SoundLink BOSE, ktorý sa vám bez problémov vojde do dlane.

BOSE SoundLink Mini II

reproduktor nabitý technológiami


Vďaka technológii bluetooth nemusíte spolu s reproduktorom nosiť ani žiadne káble, stačí sa bezdrôtovo pripojiť k smartphonu, tabletu, alebo akémukoľvek inému zariadeniu, ktoré podporuje bluetooth technológiu. Myslíte že je to všetko? Nie je. SoundLink Mini II disponuje dokonca aj hlasným odposluchom, preto môžete aj hovory prijímať nahlas.

Niekoľko dôvodov, prečo je SoundLink Mini II tak jedinečný:

  • Nadupaný zvuk s duniacimi basmi - pre naozajstný zážitok z počúvania
  • Bezdrôtový a kompaktný - perfektný parťák na cesty
  • Zabudovaný mikrofón - pre hlasné hovory
  • Hlasová nápoveda - pre ultra ľahké párovanie s Bluetooth zariadením
  • Dobíjacia batérie - SoundLink zvládne hrať až 10 hodín


Vďaka neuveriteľne nízkej váhe len 0.67 kg, vám nebude robiť problém vložiť SoundLink do batohu a nebude pre vás znamenať žiadnu záťaž. Vďaka nízkemu profilu ho môžete umiestniť takmer kamkoľvek a nízke ťažisko zabezpečí, že je takmer nemožné SoundLink prevrátiť.

Dobíjacie Lítium-Iónová batéria vám zaistí až 10 hodín hrania a nie je problém ju dobiť ľahko pomocou USB kábla. Doma môžete nabíjať SoundLink nezávisle na počúvaní hudby, preto je vždy pripravený. Stačí ho vziať do dlane a vyraziť na cesty.

BOSE SoundLink Mini II

Perfektná konektivita

SoundLink Mini II vás prekvapí svojím neuveriteľným dosahom až 9 metrov, takže si môžete vychutnávať jeho perfektný zvuk kdekoľvek a pohodlne bez drôtov. Prepojenie s iným zariadením je teraz ešte jednoduchšie než predtým, vďaka hlasovým pokynom. SoundLink si dokonca dokáže zapamätať osem posledných pripojených zariadení.


Obor v malom tele

Po uvedení SoundLink na trh už nemusíte obetovať prenositeľnosť kvôli výkonu. Inovatívne technológie spolu s konfiguráciou ovládačov vám ponúknu pestrý zvuk od vibračných vodiacich basov, až po ostré výšky.


SoundLink tvorí hliníkový plášť, ktorý v sebe snúbi eleganciu a odolnosť. Je vybavený tlačidlami na zmenu hlasitosti a na zapnutie, alebo vypnutie. Ovládať všetko ostatné môžete jednoducho pomocou svojho zariadenia a Bluetooth.

Kód:  BOS801y1
Produktové číslo:  B 725192-2140
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11