Obnoviť stránku

BOSE SoundLink Air

3,5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

BOSE SoundLink Air

Štýlové reproduktory Bose SoundLink Air sú vytvorené špeciálne pre zariadenia od firmy Apple.Pripojiť k nim môžete iPhone, iPod touch, iPad, alebo počítač s prehrávačom iTunes a Wi-Fi funkcionalitou.Na prvý pohľad kompaktný systém, zvukovo si však nezadá ani s drasticky väčšími súpravami.Špeciálna patentovaná technológia Bose Waveguide sa stará o šírenie realistického priestorového zvuku, ktorý zaplní celý váš pokoj.Ich atraktívny moderný dizajn sa hodia naozaj kamkoľvek.
Ak vám bezdrôtové pripojenie nestačí, na tele reproduktorov nájdete 3,5 mm konektor umožňujúci zapojiť MP3 prehrávač, alebo zariadenia bez podpory AirPlay.Ovládnite celý svoj systém iPhonom, iPodom, alebo použite originálny Bose ovládač, ktorý nájdete v balení.Ak sa veľa pohybujete po byte, zapojte viac reproduktorov Bose SoundLink Air k jedinému bezdrôtovému zdroju - neprídete tak už ani o jediný tón.Pre získanie maximálnej kompaktnosti je možné tiež prikúpiť batériu.
Parametre a špecifikácie:
Hlavné funkcie:
Prehrávanie za Apple AirPlay
Výkonné neodymové magnety
Patentovaná technológia Waveguide
Vstupy a výstupy:
3,5 mm vstup pre externý prehrávač
Micro USB konektor
Bezdrôtové rozhranie:
Wi-Fi (Apple AirPlay kompatibilné)
Farebné spracovanie:
Čierne
Rozmery (V x Š x H):
171 x 307 x 103 mm
Hmotnosť:
2,1 kg
Obsah balenia:
Reproduktor Bose SoundLink Air
Napájací kábel o dĺžke 2,43 metrov
Diaľkové ovládanie (vrátane batérie)
USB kábel
Kód:  BOS801t
Produktové číslo:  SoundLink Air

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13