Obnoviť stránku

BOSE SoundDock III

4,9 8 hodnotení
Produkt je lokalizovaný pre SK
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

BOSE SoundDock III

SounDock séria III je hudobný systém na prehrávanie hudby zo zariadenia Apple iPod či iPhone (5) s konektorom " lightning ", ktoré cez neho tiež rovno nabíja . Digitálne spracovanie zvuku a proprietárny akustický dizajn ponúka jedinečnú kombináciu malej veľkosti a osvedčenú výkonnosť značky BOSE. Zachováva si jednoduchosť používania, je malý, má elegantný dizajn - a pritom poskytuje výnimočne čistý prednes hudby v celom spektre žánrov, s intenzitou basov a s hlasitosťou zodpovedajúcou ďaleko väčším systémom .
Systém obsahuje vstup AUX , ktorý umožňuje pripojiť ďalšie zvukové zariadenia, ako je napríklad mp3 prehrávač, prenosný CD prehrávač alebo telefón s podporou prehrávania hudby. SoundDock obsahuje infračervený diaľkový ovládač pre ovládanie systému a základných funkcií zariadenia iPod a iPhone, vrátane navigácie v zozname skladieb.
Parametre a špecifikácia:
Určené pre:
Apple iPhone5/iPod
Rozmery:
304,8 x 171,5 x 164,7 mm
Hmotnosť:
2,1 kg
Balenie:
SoundDock Series III
Diaľkový ovládač
Adaptér
Napájací kábel (1,5 m)

Kód:  BOS801m2
Produktové číslo:  B 310583-2130

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16