Obnoviť stránku

BOSE Smart SoundBar 900 čierny

3,8 4 hodnotení

BOSE Smart SoundBar 900 čierny

Čo si takto urobiť kino doma? Na to sa vám bude výborne hodiť kvalitný soundbar Bose Smart SoundBar 900 v kompaktnej veľkosti. Nesklame vás. Je vyrobený v čiernej farbe v luxusnom dizajne a zariadi vám počúvanie v celom vašom dome. K televízoru ho jednoducho pripojíte pomocou HDMI eARC či optického kábla (obidva sú súčasťou balenia). Bluetooth soundbar Bose môžete ovládať cez aplikáciu Bose Music alebo diaľkovým ovládačom, ktorý je súčasťou balenia. Inteligentný soundbar Bose vyniká technológiami, ktoré sa postarajú o úplne dych vyrážajúci zážitok z premietaného filmu a umožnia jeho plné využitie. Medzi tieto funkcie patrí Dolby Atmos, ADAPTiQ, Bose TrueSpace, Bose Voice4Video a PhaseGuide. Okrem toho soundbar Bose podporuje WiFi, Bluetooth, má vstavaný Chromecast, Apple AirPlay 2 a je kompatibilný so Spotify Connect. Výborne sa hodí na umiestnenie pod televízor, pomocou držiaka Bose SoundBar Wall Bracket (nie je súčasťou balenia) ho ľahko namontujete na stenu.

Kľúčové vlastnosti soundbaru Bose Smart SoundBar 900, čierny

  • Soundbar Bose Smart SoundBar 900 v čiernej farbe
  • Dolby Atmos zaistí priestorový zvuk
  • Vďaka kompaktnej veľkosti sa zmestí pod televízor, dá sa tiež namontovať na stenu
  • Na počúvanie hudby v celom vašom dome
  • Vstavané mikrofóny
  • Podporuje WiFi, Bluetooth, má vstavaný Chromecast, Apple AirPlay 2 a je kompatibilný so Spotify Connect
  • Technológia ADAPTiQ umožní nastaviť zvuk presne pre vašu miestnosť
  • Jednoduché pripojenie k televízoru pomocou HDMI eARC či optického kábla
  • Pomocou Bose SimpleSync pripojíte inteligentný soundbar Bose k vybraným slúchadlám Bose a Bluetooth reproduktorom
  • Ovládanie a nastavenie soundbaru Bose je s aplikáciou Bose Music veľmi jednoduché
  • Technológia PhaseGuide spolu s deviatimi presne usporiadanými reproduktormi a dvoma novými meničmi zariadi prenesenie zvuku do rôznych smerov

Bluetooth soundbar Bose je vybavený patentovanou technológiou PhaseGuide

Bluetooth soundbar Bose Smart SoundBar 900 v čiernej farbe má elegantný a zároveň luxusný vzhľad. Je vyrobený v kompaktnej veľkosti, takže sa krásne zmestí pod váš televízor. Dá sa však tiež namontovať na stenu vďaka držiaku Bose SoundBar Wall Bracket (nie je súčasťou balenia). Prémiový Bluetooth soundbar Bose je vybavený mnohými užitočnými technológiami. Jednou z nich je patentovaná technológia PhaseGuide. Tá spoločne s deviatimi presne usporiadanými reproduktormi a dvoma novými meničmi, ktoré vyžarujú nahor, dokáže preniesť zvuk do rôznych smerov. Vy budete počuť zvuk dokonca aj z miest, kde žiadne reproduktory nie sú.

Vďaka Dolby Atmos a Bose TrueSpace si užijete kino aj doma

Chceli by ste sa aj doma cítiť ako v kine? Smart SoundBar Bose 900 vám toto prianie splní. Pýši sa totiž technológiou Dolby Atmos, ktorá dokáže vytvoriť priestorový zvuk tým, že umiestni každý hlas, nástroj aj zvuk do iného priestoru. Výsledkom je dych vyrážajúci priestorový zážitok. Soundbar 5.1. Bose si vďaka technológii Bose TrueSpace poradí aj bez Dolby Atmos zo stropného sterea alebo 5.1. Zvládne totiž remixovať signály a odovzdať zvuk do výšky aj bez stropného reproduktora a sformuje tak pre vás zážitok, ktorý vás vtiahne do deja. Presne ako v kine.

Smart soundbar Bose možno ovládať cez aplikáciu Bose Music

Smart soundbar Bose možno ovládať aj cez aplikáciu Bose Music alebo diaľkovým ovládačom (je súčasťou balenia).

Bohatá kompatibilita pre legendárne párty

Chcete si užiť hudbu vo viacerých miestnostiach? Žiadny problém. Bezdrôtový soundbar Bose Smart SoundBar 900 si dobre rozumie s reproduktormi Bose Smart. Okrem toho podporuje WiFi, Bluetooth, má vstavaný Chromecast, Apple AirPlay 2 a je kompatibilný so Spotify Connect. Keď ho máte vo vašom mobilnom zariadení, môžete počúvať obsah prostredníctvom smart zariadenia Bose Smart Soundbar 900. Ďalšou vychytávkou je prepojenie s inteligentnými reproduktormi Bose cez WiFi. Vstavaná funkcia Chromecast sa zase postará o zdieľaný prenos zvuku do všetkých zariadení Bose v celom dome. Party môže začať!

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna

Typ sústavy

Typ sústavy Aktívna

Pripojenie

Typ pripojenia Digitálne optické, HDMI, LAN (RJ-45)
Bezdrôtové pripojenie Bluetooth, WiFi, AirPlay
USB 1 ×

Vlastnosti a funkcie

Funkcie S ARC, S mikrofónom
Formáty priestorového zvuku Dolby Atmos, Dolby TrueHD, Dolby Digital Plus, Dolby Digital
Streamovacie služby Spotify, Deezer
Ovládanie Diaľkový ovládač, iOS, Android

Rozmery soundbaru

Šírka 104,5 cm
Hĺbka 10,7 cm
Výška 5,82 cm

Hmotnosť

Celková hmotnosť 5,75 kg

Určenie

Určenie K TV

Vstupy

HDMI 1 ×
Optické digitálne audio 1 ×
3,5 mm jack 1 ×

Výstupy

3,5 mm jack 1 ×
Kód:  BOS902y4
Produktové číslo:  863350-2100
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12