Obnoviť stránku

BOSE SIE2 Sport zelená

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

BOSE SIE2 Sport zelená

Firma BOSE je dlhodobo známa svojimi výbornými produkty o zvukových zariadení. Štýlová slúchadlá Bose SIE2 SPORT vás v tomto jedine utvrdí. Bose SIE2 SPORT sú vytvorené pre ľudí milujúcich pohyb a šport. Vďaka patentovaným nástavcom StayHear, ktoré sú dostupné v troch veľkostiach, drží slúchadlá v uchu i pri intenzívnom cvičení. Slúchadlá skvele tlmí zvuk, ale pritom nie toľko, aby ste stratili prehľad o dianí okolo vás. Rozsah týchto slúchadiel sa pohybuje od 20 do 20 000Hz.
Akustické porty sú zakryté hydrfobní tkaninou, ktorá zabráni prenikaniu vlhkosti k meniču, ale prepustí zvuk. Ďalšia silná stránka je zvýšená odolnosť kábla, ku ktorému je pripojený diaľkový ovládač.Ku slúchadlám je pribalený skvele padnúce fitness pások Reebok.
Prečo kúpiť tento produkt:
  • Špičková kvalita zvuku
  • Patentované nástavce StayHear v troch veľkostiach
  • Odolnosť voči potu, dažďu
  • zvýšená odolnosť káblov
  • kompatibilita s iphone, ipod
  • RI018lbstylový fitness pásik Reebok na paži
Kód:  BOS310m
Produktové číslo:  SIE2 Sport

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12