Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

BOSE QuietComfort Earbuds čierne

4,0 11 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

BOSE QuietComfort Earbuds čierne

Bezdrôtové slúchadlá BOSE QuietComfort Earbuds, čierne

Základom pre dokonalý zážitok z počúvania hudby je maximálne tlmenie okolitého ruchu. Preto sú bezdrôtové slúchadlá BOSE QuietComfort Earbuds navrhnuté a vyrobené s prelomovými akustickými vlastnosťami a najefektívnejším potlačením okolitého hluku. Slúchadlá BOSE QuietComfort Earbuds sú zárukou špičkového zvuku s kvalitnými basmi a čistými výškami, vďaka čomu počas počúvania vašej obľúbenej hudby budete počuť aj tie najjemnejšie detaily.

Bezdrôtové slúchadlá BOSE QuietComfort Earbuds čierne

Precízne tlmenie

Bezdrôtové slúchadlá BOSE QuietComfort Earbuds využívajú kombináciu aktívneho a pasívneho potlačenia okolitého ruchu. Vnútorné a vonkajšie mikrofóny slúchadiel monitorujú zvuk v zvukovode a produkujú opačný signál, ktorý ruší prípadný nežiaduci šum. Mäkký špunt slúchadiel sa navyše vždy prispôsobí vášmu uchu a dokonale zabráni prenikaniu okolitých zvukov.

Bezdrôtové slúchadlá BOSE QuietComfort Earbuds čierne

Voliteľné úrovne odzvučenia

Pre situácie, kedy potrebujete okrem hudby počuť tiež vaše okolie, možno vyberať rôzne úrovne utlmenia okolia. To pri slúchadlách do uší BOSE QuietComfort Earbuds oceníte napríklad pri pohybe rušnou križovatkou alebo plnou ulicou.

Bezdrôtové slúchadlá BOSE QuietComfort Earbuds čierne

Špičková kvalita zvuku

Vďaka kvalitnému spracovaniu vám slúchadlá bez kábla BOSE QuietComfort Earbuds sprostredkujú maximálne realistický zvuk s kvalitnými basmi. Nech sa rozhodnete počúvať hudbu pri akejkoľvek hlasitosti, kvalita zvuku sa nezmení. Toto je rozdiel medzi slúchadlami BOSE QuietComfort Earbuds a ostatnými slúchadlami, v ktorých sa po znížení hlasitosti výrazne zhoršia basy a celková kvalita hudby.

Bezdrôtové slúchadlá BOSE QuietComfort Earbuds čierne

True wireless slúchadlá BOSE so špeciálnym tvarom

True wireless slúchadlá BOSE QuietComfort Earbuds sú vyrobené v špeciálnom dizajne, vďaka ktorému dokonale padnú do každého ucha. Každý povrch, ktorý sa dotýka ucha, je vyrobený z mäkkého silikónu a nie z tvrdého plastu, takže sa vám maximálne prispôsobí v každej situácii a umožní celodenné nosenie slúchadiel BOSE QuietComfort Earbuds.

Bezdrôtové slúchadlá BOSE QuietComfort Earbuds čierne

Slúchadlá s mikrofónom BOSE možno ovládať dotykom

Namiesto tlačidiel sú bezdrôtové slúchadlá s mikrofónom BOSE QuietComfort Earbuds osadené intuitívnym dotykovým rozhraním, ktoré umožní jednoduché a rýchle ovládanie v každej situácii. Pravé slúchadlo je navyše vybavené špeciálnym mikrofónom, ktorý zaznamená váš hlas a obmedzí väčšinu okolitého hluku na vybavenie vašich telefónnych hovorov.

Bezdrôtové slúchadlá BOSE QuietComfort Earbuds čierne

BOSE QuietComfort Earbuds majú krytie IPX4

Bezdrôtové slúchadlá BOSE QuietComfort Earbuds disponujú krytím s certifikáciou IPX4, ktoré umožňuje ich použitie aj v nepriaznivých poveternostných podmienkach. Ak sa rozhodnete vyraziť kdekoľvek a v akomkoľvek počasí, bezdrôtové slúchadlá BOSE QuietComfort Earbuds vás budú vždy sprevádzať.

Bezdrôtové slúchadlá BOSE QuietComfort Earbuds čierne

Bezkáblové slúchadlá BOSE QuietComfort Earbuds disponujú dlhou výdržou

Na jedno nabitie bezkáblové slúchadlá BOSE QuietComfort Earbuds vydržia v prevádzke až 6 hodín. Ďalších 12 hodín hrania zase poskytne slúchadlám praktické nabíjacie puzdro. Ak ste úplne bez energie a potrebujete slúchadlá BOSE QuietComfort Earbuds rýchlo nabiť, za 15 minút nabíjania získate energiu na 2 hodiny prehrávania.

Bezdrôtové slúchadlá BOSE QuietComfort Earbuds čierne

Bluetooth 5.1

Bluetoot slúchadlá do uší BOSE QuietComfort Earbuds disponujú technológiou Bluetooth 5.1,  vďaka ktorej sa veľmi rýchlo spárujú s vaším zariadením. Následne si budete môcť vychutnať čisté a kvalitné prehrávanie bez obáv zo straty signálu. Bluetooth má dosah až 10 metrov, takže slúchadlá možno využiť napríklad pri cvičení.

Bezdrôtové slúchadlá BOSE QuietComfort Earbuds čierne

Kľúčové vlastnosti bezdrôtových slúchadiel BOSE QuietComfort Earbuds

  • Špičková kvalita zvuku
  • Dlhá výdrž batérie
  • Praktické nabíjacie puzdro
  • Čierna farba
  • Dotykové ovládanie
  • Krytie IPX4
  • Nastaviteľné úrovne odzvučenia
  • Handsfree hovory
  • Špeciálny tvar
  • Technológia Bluetooth 5.1
  • Precízne tlmenie okolia

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna

Typ slúchadiel

Vyhotovenie Štuple
Konštrukcia Uzatvorená
Mikrofón Áno

Pripojenie

Typ pripojenia Bluetooth, USB-C
Verzia Bluetooth 5.1
Podporované kodeky AAC, SBC
Odnímateľný kábel Áno

Vlastnosti a funkcie

Funkcie Prepínanie skladieb, Prijímanie hovorov
Potlačenie hluku Aktívne (ANC)
Stupeň krytia IPX4
Ďalšie vlastnosti Puzdro v balení, True Wireless, Vymeniteľné štuple

Charakteristika mikrofónu

Konštrukcia mikrofónu Integrovaný

Batéria

Výdrž batérie (slúchadlá) 6 h
Výdrž batérie (puzdro) 12 h
Nabíjanie akumulátora USB-C, V puzdre

Hmotnosť

Hmotnosť 17 g

Podsvietenie

Podsvietenie Bez podsvietenia
Kód:  BOS9092a
Produktové číslo:  831262-0010
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12