Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

BOSE QuietComfort 35 wireless silver

4,8 12 hodnotení
Produkt je lokalizovaný pre SK
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

BOSE QuietComfort 35 wireless silver

BOSE 35 strieborné

BOSE QuietComfort 35 - strieborné

Bez okolitého ruchu a káblov. To je heslo nových bezdrôtových slúchadiel Bose QuietComfort 35, ktoré vsádzajú na maximálny audio zážitok a pohodlie aj pri pohybe v rušnom meste. Novinka je doslova oslavou zvukového inžinierstva - slúchadlá sa pýšia jednou z najúčinnejších redukcií okolitého hluku na trhu, vďaka technológii Acoustic Noise Cancelling.

Technológia Acoustic Noise Cancelling elektronicky potláča okolitý ruch oveľa efektívnejšie než obyčajné tesnenie mušlí. Neustále analyzuje, porovnáva a reaguje na okolité zvuky, a potom ich vyruší opačným signálom. Aj na rušnej ulici teda počujete len hudbu, kdežto všetko ostatné je odsunuté do pozadia. Vyváženému zvukovému výkonu pri akejkoľvek hlasitosti pomôže equalizér.

Nadpriemerná výdrž batérie

Eegantný štýl a kvalitné vyhotovenie, ktoré vás zaujme.

BOSE 35 strieborné

Výdrž celkom až 20 hodín na jedno nabitie, v bezdrôtovom režime, vystačí na celý váš playlist, s pripojeným káblom budete môcť počúvať až 40 hodín. Párovanie so zdrojom hudby je pritom vďaka technológii NFC otázkou chvíľky. Súčasťou slúchadiel je integrovaný duálny mikrofón pre maximálnu čistotu hovorov aj vo veternom prostredí. Náušníky úplne obklopia vaše uši a dobre sedia na hlave, nie sú pritom vôbec ťažké.

  1. Počuteľné zníženie okolitého hluku.
  2. Prémiové vyhotovenie a dizajn, za ktorý sa rozhodne nebudete hanbiť.
  3. Výdrž v bezdrôtovom režime až 20 hodín.
  4. Technológia bluetooth a NFC na jednoduché párovanie.
  5. Duálny mikrofón na čistejšie hovory vo veternom počasí.
BOSE 35 strieborné

Prémiové materiály pre odolnosť a celodenný komfort, ktorý si zamilujete. Hlavový most je zabalený do Alcantary a mušle sú z kvalitnej umelej kože obsahujúcej silikónovú pätku na tlmenie hluku. Tieto materiály nájdete v luxusných autách a jachtách, takže kvalita je zaručená. Odolnosť zvyšuje konštrukcia z nylónu a sklených vlákien, ktorá je ľahká a odolnejšia ako plasty. Namáhané časti sú vyrobené z kvalitnej ocele.

silver

Súčasť balenia:
Bezdrôtové slúchadlá Bose QuietComfort 35
Nabíjací USB kábel
Audio kábel
Adaptér do lietadla

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Strieborná
Kód:  BOS310k9e
Produktové číslo:  B 759944-0020
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06