Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Bose QuietComfort 35 II, Limited Edition modrá

4,8 5 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Bose QuietComfort 35 II, Limited Edition modrá

Spoločnosť BOSE zažila so slúchadlami QuietComfort 35 veľké úspechy, mnohí je označovali ako to najlepšie v oblasti bezdrôtových slúchadiel, teraz ale BOSE prichádza s ich vylepšenou verziou. Výrobcovia sľubujú, že nezmenili nič z toho, čo ľudia na predchádzajúcej generácii milovali, ba naopak. Nová generácia slúchadiel Bose QuietComfort 35 II je obohatená o Google Assistant a o nastavenie pre kontrolu okolitého hluku. Vďaka technológii potlačenia okolitého hluku a čistému zvuku vás slúchadlá doslova presunú do miesta, kde budete len vy a vaša hudba. Táto technológia tiež priebežne meria, porovnáva a reaguje na okolitý hluk, ktorý potom ruší opačným signálom. Navyše si môžete prispôsobiť potlačenie hluku medzi tromi úrovňami. Slúchadlá Bose QuietComfort 35 II vám umožnia nepretržité počúvanie hudby až 20 hodín. Až sa ale slúchadlá vybijú stačí im iba 15 minút nabíjania na ďalšie dve a pol hodiny počúvania.

Kľúčové vlastnosti Slúchadiel Bose QuietComfort 35 II modrá

  • Limitovaná edícia slúchadiel v modrej farbe – Triple Midnight
  • Špičkové bezdrôtové slúchadlá BOSE
  • Zabudovaný Google Assistant
  • Špičková izolácia od okolia – možnosť výberu z 3 úrovní izolácie
  • Štýlový vzhľad a pohodlná, odolná konštrukcia slúchadiel QuietComfort 35 II
  • Čistý plný zvuk pri akejkoľvek hlasitosti
  • Výdrž batérie 20 hodín – rýchle nabíjanie slúchadiel

Príťažlivý vzhľad a dokonalá konštrukcia Bose QuietComfort 35 II

Keď často počúvate na cestách, chcete nielen aby vaše slúchadlá vyzerali dobre, ale tiež aby boli aj odolné. Slúchadlá QuietComfort 35 II tieto veci s prehľadom spĺňajú. Sú vyrobené z nárazuvzdorných materiálov a nehrdzavejúcej ocele odolné proti korózii. Iste ale tiež chcete, aby pri dlhom počúvaní boli slúchadlá pohodlné, a preto je čalúnenie náhlavného mosta priamo dokonalé a spolu s náušníkmi vyrobenými zo syntetickej kože ani neucítite, že máte slúchadlá na hlave. Všetko je zabalené v materiáli Alcantara, ktorý sa používa napríklad pri luxusných automobilov alebo jácht.

Bose sa vracajú lepšie a navyše aj s pomocníkom

Slúchadlá QuietComfort 35 II novo prichádzajú ako vôbec prvé slúchadlá so zabudovaným Google Assistant. To znamená, že budete môcť prehrávať hudbu, prijímať správy, spravovať váš denný plán alebo sa pýtať, a to všetko pomocou vášho hlasu. Stačí len držať tlačidlo na vašich slúchadlách a začať konverzáciu s vaším Google Assistant. Môžete ho požiadať o to, aby vás navigoval domov, aby vytočil číslo vášho priateľa, aby vám večer pripomenul nech nezabudnete uvariť večeru, ale tiež ho môžete požiadať o aktuálne počasie, výsledok zápasu a oveľa viac vecí. Vďaka tejto skvelej funkcii nebudete musieť pre získanie informácie vyťahovať váš mobil z vrecka a brilantná izolácia sa postará, aby ste Google Assistant počuli aj v rušnej ulici. Ak nie ste používateľom Google, nevadí. Môžete používať tlačidlo pre komunikáciu napríklad k tomu, aby ste si prispôsobili potlačenie hluku. Nechýba ani mobilná aplikácia pre Android aj Apple.

Farba:
modrá

Rozmery:
18 × 17 × 8,1 cm

Dĺžka kábla:
1,2 m

Dĺžka USB kábla:
30,5 cm

Obsah balenia:
Slúchadlá Bose QuietComfort 35 II
USB nabíjací kábel
audio kábel
Puzdro na slúchadlá

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Modrá
Kód:  BOS310k9be
Produktové číslo:  789564-0030

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07