Obnoviť stránku

BOSE QuietComfort 20 sivá

5 1 hodnotení
Produkt je lokalizovaný pre SK
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

BOSE QuietComfort 20 sivá

BOSE QuietComfort 20 sú slúchadlá, ktoré vám poskytnú úžasný priestorový zážitok z počúvania, výborne reprodukujú celé frekvenčné spektrum, vrátane bohatých basov, to všetko vďaka patentovanej technológii TriPort a Active EQ. Slúchadlá robí výnimočnými špeciálna konštrukcia StayHear +, vďaka ktorej je nosenie naozaj pohodlné - Slúchadlá v ušiach drží ako pribitá.
Slúchadlá disponujú technológiou BOSE Acoustic Noise Cancelling s aktívnym potlačením okolitého ruchu , Takže vonkajšie zvukové podnety nebudú rušiť pôžitok z počúvania. Prípadne možno zapnúť mód Aware, ktorý prepúšťa malé množstvo okolitého zvuku, aby ste stále vedeli, čo sa okolo deje. Slúchadlá sú vybavené ovládaním s integrovaným mikrofónom , Ovládaním rušenie hluku a módu Aware a tlačidlom príjmu/ukončenie hovoru. To všetko je plne kompatibilný s platformami Android, Blackberry a Windows . Integrovaná Li-Ion batéria dokáže napájať zariadenie 16 hodín. Slúchadlá sa dodávajú vrátane praktického cestovného boxu.

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Sivá
Kód:  BOS310k1
Produktové číslo:  B 060828

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03