Obnoviť stránku

BOSE QuietComfort 20 Android biela / modrá

Produkt je lokalizovaný pre SK
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

BOSE QuietComfort 20 Android biela / modrá

Slúchadlá QuietComfort 20 Android sú druhou generáciou intraaurálne slúchadiel od spoločnosti Boses vysoko efektívny funkciou eliminácie okolitého šumu. Umožní vám vychutnávať sýty tóny hudby a súčasne sa postarajú, aby dokonalý prednes nič nerušilo. Perfektné špunty StayHear + blokujú časť okolitého hluku. Napájanie funkcia zaisťuje kontrolný modul so zabudovaným akumulátorom, ktorý vystačíaž na 16 hodín aktívneho používania. Nabíja sa jednoducho z akéhokoľvek portu USB približne dve hodiny. Pri úplnom vybití môžete ale samozrejme slúchadlá stále používať v pasívnom režime.

Pre situácie, keď prechádzate ulici alebo sedíte v čakárni, by však mohlo byť dokonalé odtienenie od okolitého hluku kontraproduktívne. Riešením je integrovanýrežim Aware,jednoducho ho aktivujete tlačidlom a ste späť v kontakte s okolím. Pritom však súčasne počúvate svoju obľúbenú muziku, alelen s čiastočným útlmom vonkajších zvukov.

vďakaštruktúre TriPortreprodukuje model QuietComfort 20 frekvenčne vyrovnaný zvuk s hlbokými tónmi, a to aj z dokonale kompaktných ozvučníc. Vylepšená akustická konštrukcie zahŕňa nový nátrubok, ktorý pomáha slúchadlám znieť otvorenejšie a prirodzenejšie. Vylepšená stabilita a pohodlie v uchu aj pri dlhom počúvaní je zase realizovaná pomocoupatentovaných silikónových nástavcov StayHear +,ktoré držia menič vnútri ušnice vďaka rozopretie o hornú kraj ucha.

Diaľkové ovládanie s mikrofónom obsahuje aj tlačidlá pre príjem / ukončenie hovoru a aktiváciu režimu Aware. Model QuietComfort 20 je určenýšpecificky pre zariadenia s operačným systémom Androida navyše ponúka ešte ovládanie hlasitosti, obsluhu prehrávanie a hlasové ovládanie.

kľúčové vlastnosti

  • Špičkový zvuk, ktorému napomáha sada exkluzívnych technológií Bose.
  • Pokročilá redukcia šumu si nič nezadá so slúchadlami plnej veľkosti.
  • Režim Aware umožňuje počúvať okolité zvuky a súčasne sa tešiť z hudby.
  • Proprietárnu ušné nástavce StayHear + zaisťujú maximálnu stabilitu súčasne s vysokým komfortom.

Doplňujúce informácie:

Nabíjací akumulátor:
Doba nabíjania: 2 hodiny
Výdrž: až 16 hodín
Nabíjanie z portu USB
Štandardné príslušenstvo:
Slúchadlá QuietComfort 20
3 páry nástavcov StayHear + (S, M, L)
Klip na oblečenie
Nabíjacie batérie li-ion
Nabíjací kábel USB
Puzdro na prenášanie

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Biela
Kód:  BOS310k14
Produktové číslo:  B 065954

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11