Obnoviť stránku

Bose Noise Masking Sleepbuds strieborné

3,3 6 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Bose Noise Masking Sleepbuds strieborné

Doprajte si pokojný a zdravý spánok

Špeciálne bluetooth slúchadlá Bose Noise Masking Sleepbuds sa postarajú o váš pokojný a ničím nerušený spánok. Vďaka technológii Noise Masking je zaistená dokonalá izolácia okolitého hluku, takže vás pri zaspávaní nebude rušiť nepríjemný hluk z ulice, hluční susedia či chrápanie manžela. Pre pokojné zaspávanie slúchadlá prehrávajú jeden z 10 relaxačných zvukov, ktoré si zvolíte pomocou mobilnej aplikácie Bose Sleep.


Kľúčové vlastnosti slúchadiel Bose Noise Masking Sleepbuds

  • Bezdrôtové slúchadlá určené na ľahšie a pokojnejšie zaspávanie
  • Technológia Noise Masking
  • Precízna konštrukcia skvele sa prispôsobia tvaru ucha
  • 3 veľkosti štupľov S/M/L
  • Bezdrôtová technológia bluetooth
  • Mobilná aplikácia Bose Sleep (Android, iOS)
  • 10 otestovaných relaxačných zvukov na výber
  • Funkcia budenia
  • Až 16 hodín prevádzky na jedno nabitie
  • Dobíjacie puzdro s funkciou power banky

Ergonomický dizajn pre pohodlné celonočné nosenie

Slúchadlá Bose Noise Masking Sleepbuds sú určené na celonočné nosenie a vďaka svojmu perfektnému spracovaniu a použitému materiálu sa dokonale prispôsobia akémukoľvek typu ucha. Unikátna konštrukcia zaistí, že slúchadlá nebudete cítiť v ušiach ani pri spaní na boku a tiež je zamedzené ich vypadnutie. Súčasťou balenia sú 3 silikónové nadstavce vo veľkostiach S, M a L.

Dobíjacie puzdro s funkciou power banky

Praktické dobíjacie puzdro zaistí nielen bezpečné uloženie slúchadiel, ale aj ich pohodlné nabíjanie. Na jedno dobitie je zaistená výdrž batérie až 16 hodín. Puzdro navyše funguje ako power banka na jedno plné nabitie akumulátora slúchadiel, čo využijete predovšetkým na cestách, keď nebudete mať prístup k zdroju energie.


Mobilná aplikácia Bose Sleep

Po pripojení telefónu s mobilnou aplikáciou môžete zvoliť jeden z 10 prednastavených zvukov, ktoré boli starostlivo testované, aby čo najlepšie maskovali okolitý hluk. Vybrať si môžete napr. šušťanie lístia, praskanie horiaceho dreva, relaxačné šumenie morských vĺn alebo upokojujúce cvrlikanie svrčkov. Aplikácia navyše umožní nastaviť dĺžku prehrávania, hlasitosť a nechýba ani funkcia budenia.



Kód:  BOS9091s
Produktové číslo:  785593-0020
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18