Obnoviť stránku

Bose Bass module 700 čierny

4,8 4 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
775,90 €

Bose Bass module 700 čierny

Špičkový basový modul Bose Bass module 700 je určený na bezdrôtové pripojenie k novému soundbaru Bose Soundbar 700. Soundbar stačí bezdrôtovo pripojiť prostredníctvom Bluetooth pre väčšiu hĺbku a celkový vplyv zvuku. Získate tak výrazne silnejšie zvukové efekty, od výbuchov až po prehrávané skladby z vašich domácich playlistov. K dispozícii je výkonný driver a port s technológiou QuietPort, ktorý zaistí dynamické basy bez skreslenia. Vďaka jedinečnému dizajnu v čiernej farbe so skleneným povrchom navyše basový modul Bose Soundbar 700 dokonale zapadne do každého interiéru. Bose Soundbar 700 je najlepší bezdrôtový basový modul od spoločnosti Bose pre systémy domácich kín.

Kľúčové vlastnosti basového modulu Bose Bass module 700

  • Modul je určený na bezdrôtové pripojenie k novému soundbaru Bose Soundbar 700
  • Výkonný driver
  • Jedinečný dizajn basového modulu Bose Bass module 700 so skleneným povrchom
  • Port s technológiou QuietPort
  • Basový modul Bose Bass module 700 v čiernej farbe
  • Možnosť pripojenia reproduktorov Bose Surround pre ešte lepší zvuk

Basový modul Bose Bass module 700 s jedinečným dizajnom

Basový modul Bose Bass module 700 vyniká elegantným dizajnom v čiernej farbe. Vďaka špeciálnemu sklenenému povrchu okamžite zaujme a skvele sa hodí do každého interiéru. Výkonný driver a port s technológiou QuietPort zaistí dynamické basy bez skreslenia. Pripojte basový modul Bose Bass module 700 k systému domáceho kina a pozdvihnite zvuk na novú úroveň.

Kvalitná zostava pre špičkový zvuk

Pre ešte lepší hudobný zážitok je možné k systému Bose Bass module 700 pripojiť tiež reproduktory Bose Surround. Vďaka výške len 4" reproduktory dokonale splynú s okolitým priestorom a dlhý dosah až na vzdialenosť 9 metrov je zárukou pohodlného pripojenia aj na dlhšie vzdialenosti. Spoľahnite sa na vysoko kvalitnú zostavu od firmy Bose a ponorte sa do obľúbených filmov aj hudby.


Parametre a špecifikácia

Typ sústavy

Typ sústavy Aktívna
Počet kanálov Samostatný reproduktor

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie Bluetooth, WiFi

Subwoofer

Typ subwoofera Aktívny
Pripojenie subwoofera Bezdrôtový

Rozmery subwoofera

Šírka 29,5 cm
Hĺbka 32,5 cm
Výška 29,5 cm

Hmotnosť

Celková hmotnosť 13,6 kg

Určenie

Určenie K TV

Farba

Farba Čierna
Kód:  BOS904o3
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  809108-2100
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11