Obnoviť stránku

BOSE AE2w Bluetooth

4,8 5 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

BOSE AE2w Bluetooth

Headset Bose AE2w Bluetooth je dokonale optimalizovaný pre použitie s tabletmi a smartfónmi. Na rozdiel od väčšiny konkurenčných zariadení umožňuje spárovanie s dvoma zdrojmi súčasne. Vďaka tomu môžete napríklad prepínať medzi hrou/filmom, ktoré sledujete na tabletu, a hovorom z mobilného telefónu.
Bezdrôtový dosah desiatich metrov vám umožní voľne sa pohybovať a pritom zostať ponorení do svojej hudby alebo videa. Nabíjateľná li-ion batérie poslúži k až 7 hodinám prevádzky a 200 hodín v pohotovostnom režime. Slúchadlá môžete tiež ľahko dobiť prostredníctvom kábla USB.
Integrovaná technológia Acoustic Noise Canceling je proprietárny inovácia spoločnosti Bose, ktorá umožňuje výrazné vylepšenie potláčanie šumu v širokom spektre frekvencií a zároveň zachováva vernosť zvuku aj požadovanú pohodu. K pohodliu prispievajú ušný vankúšiky Qaiet Comfort 15, Ktoré sú tvorené proprietárne mäkkou konštrukciou, vďaka ktorej zaisťujú kritickej akustické utesnenie medzi mušľami slúchadiel a hlavou. Tým sú podporené výhody technológie potláčanie hluku a šumu v slúchadlách a je tak umožnený prenos kvalitného zvuku.
Akustická štruktúra slúchadiel TriPort, K dispozícii len od spoločnosti Bose, je tvorená miniatúrnymi otvormi v mušliach slúchadiel a zabezpečuje tak tónovo vyrovnaný zvukový výkon kompaktných slúchadiel. Aktívny ekvalizér elektronicky vylaďuje frekvenčnú odozvu a zaisťuje tak dokonalý zvukový výkon.
Flexibilný kontrolný modul obsahuje tlačidlá pre napájanie, nastavenie hlasitosti, a multifunkcie, Ktorá funguje pre prehrávanie/pauzu iPadu a ovládanie hudobných skladieb i videa. Rovnako tak ho možno využiť pre prepínaním hudby a ostatného audia. Zvukové a LED indikátory na ovládacom module poskytnúť informácie o výkone, stave batérie a stave bezdrôtového pripojenia Bluetooth. V module je vstavaný mikrofón, ktorý slúži pre telefonovanie alebo aplikácie pracujúce s rozpoznávaním hlasu, Napríklad Siri v iPadu alebo Google Search v chytrých telefónoch.
Parametre a špecifikácie:
Bezdrôtové pripojenie:
Bluetooth
Dosah: až 10 m
Napájanie:
Výdrž batérie: až 7 hodín prevádzky/až 200 hodín v pohotovnstním režime
Doba nabíjania: 3 hodiny do plného nabitia
Prevedenie:
Rozmery: 191 x 152 x 38 mm (V x Š x H)
Hmotnosť: 150 g
Obsah balenia:
Slúchadlá AE2w Bluetooth
Odnímateľný modul Bluetooth
Nabíjací kábel USB (1 m)
Voliteľný zvukový kábel (1,67 m)
Vrecúško na sťahovaciu šnúrku
Kód:  BOS310c1
Produktové číslo:  AE2w Bluetooth

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11