Obnoviť stránku

BOSE 151 čierne

5 2 hodnotení
Produkt je lokalizovaný pre SK
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

BOSE 151 čierne

BOSE 151 sú odolné vonkajšie reproduktory do miest, kde si chcete užívať kvalitný stereo zvuk v širokej priestorovej oblasti. Prináša totiž vašu obľúbenú hudbu do vonkajšieho prostredia, navyše s plným zachovaním jej kvality - špeciálna konštrukcia garantuje rozptyl zvuku do celého priestoru a vy tak dostanete zvuk s čírymi výškami a jasnými basy. Prispôsobiteľné nástenné držiaky umožnia zavesiť reproduktory v ľubovoľnej orientácii (horizontálne alebo vertikálne).
Elegantný čierny dizajn zaručuje, že Bose 151 skvele zapadne do každého exteriéru. Zariadenie je vysoko odolné proti všetkým poveternostným podmienkam - sneh, dážď, slaná voda či extrémne výkyvy teplôt, nič z toho reproduktory neohrozí. Obdržíte tak obrovskú výdrž kombinovanú so skvelou kvalitou reprodukcie hudby, o ktorú sa stará 6,35 cm širokopásmový menič.

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Sivá

Typ sústavy

Typ sústavy Pasívna

Pripojenie

Typ pripojenia Reproduktorové svorky

Charakteristika

Impedancia 8 Ohm
Počet pásem Širokopásmové

Rozmery soundbaru

Šírka 31,8 cm
Hĺbka 15,2 cm
Výška 11,4 cm

Hmotnosť

Celková hmotnosť 1,8 kg

Určenie

Určenie K TV, Exteriérové
Kód:  BOS904p
Produktové číslo:  B 034103

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09