Obnoviť stránku

BOSCH WVH30542EU

5 5 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

BOSCH WVH30542EU


Nestíha vám bielizeň schnúť na šnúre? Pračka so sušičkou Bosch WVH 30542 EU rychle a úsporně zvládne prácu za vás.Do bubna s objemom 56 litrov pohodlne naskladáte až 7 kg bielizne pri praní a 4 kg pri sušení. Samotné sušenie prebieha za príjemnej prevádzkovej hlasitosti 61 dB. Navyše 10 ročná záruka na motor ponúka nulové starosti so skorou výmenou práčky.


Bosch WVH 30542 EU - Nemecká technológia

Nemecká technológia

Či už preferujete rýchlosť alebo úsporu energie, kvalitná nemecká technológia vám umožní si prispôsobiť pranie vašim predstavám.

Bosch WTW85460B - EcoSilence Drive kompresor

Motor EcoSilence Drive

Extrémne efektívny a tichý motor si obľúbite nielen vďaka jeho výkonnosti, ale aj dlhej životnosti.

Bosch WVH 30542 EU - AntiVibration

AntiVibration Dizajn

Kruhovitá štruktúra bočných panelov zaisťuje väčšiu stabilitu a znižuje vibrácie spôsobené otáčaním bubna. Okrem toho dodatočná izolácia tiež znižuje hluk.


Bosch WVH 30542 EU - VarioPerfect

Pranie rýchlo a úsporne

Skráťte čas prania o 60 % a ušetrite až 50 % energie vďaka voliteľnému programu VarioPerfect.

Bosch WVH 30542 EU - ActiveAir

Sušenie ActiveAir

Jedna z najúspornejších vychytávok prístroja spočíva v tom, že vzduch ohrieva pomocou tepelného čerpadla, ktoré účinne využíva prítomné teplo. Tradičné kondenzačné sušenie sa s Technológiou ActiveAir nemôže merať.

Bosch WVH 30542 EU - Načechrávání

Našuchorené bielizeň

Ak chcete mať bielizeň ako novú, využite funkciu našuchorenia, ktorá sa aktivuje po sušení. Cyklus trvá až dve hodiny, avšak môžete ho kedykoľvek prerušiť a bielizeň vybrať.


Bosch WVH 30542 EU - AquaStop

Ochrana pred únikom vody

Spoľahlivý systém AquaStop vás ochráni pred škodami spôsobenými vodou. Perte bezpečne s doživotnou zárukou!

Bosch WVH 30542 EU - Reload

Štart/Pauza s re-load funkciou

Pridajte zabudnutú bielizeň na pranie aj po jeho začiatku. V závislosti na fáze prania môžete pomocou funkcie re-load pozastaviť prací program a pridať zabudnutú bielizeň do bubna.

Bosch WVH 30542 EU - AntiStain

Oblečenie bez škvŕn

Zatočte so škvrnami od tukov, červeného vína alebo trávy. Systém AntiStain si dokáže poradiť s 16 typmi škvŕn, a to bez pridania predpierania alebo špeciálnych chemických prostriedkov.


Bosch WVH 30542 EU - SelfCleaning

Samočistiaci kondenzátor

Bez pravidelného čistenia kondenzátora dochádza k zníženiu účinnosti sušenia, pričom spotreba energie narastá. Bezúdržbový kondenzátor s funkciou SelfCleaning robí za vás túto prácu automaticky sám. Tým zachováva kvalitu vašej bielizne, šetrí váš čas a je aj šetrný k životnému prostrediu.

Bosch WVH 30542 EU - AutoDry

Sušenie na mieru

Inteligentné senzory neustále merajú teplotu a zostatkovú vlhkosť v bielizni. Chcete ho po sušení žehliť? Alebo rovno vyskladať do skrine? Vďaka systému AutoDry bude bielizeň usušená presne, ako si prajete.

Bosch WVH 30542 EU - Program pro svěží prádlo

Parný program

Naplňte nádržku destilovanou vodou, vyberte jeden z ponúkaných parných programov a nechajte Bosch WVH 30542 EU nech sama odstrání pomačkanie a obnoví bielizni sviežosť.

Kód:  FAP1602k
Produktové číslo:  WVH30542EU
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13