Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Bosch WTZ11310

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Bosch WTZ11310

Mať doma práčku so sušičkou je veľká výhoda. Nielenže vám odpadne toľko neobľúbená práca, akou je vešanie vypranej bielizne, ale ušetríte doma aj veľa miesta, pretože nemusíte rozkladať žiadny sušiak. Vďaka sušičke navyše nemusíte často bielizeň ani žehliť a majitelia domácich maznáčikov ocenia, že dokáže tiež odstrániť z oblečenia chlpy, s čím si práčka sama často nepomôže. Práčku so sušičkou môžete v domácnosti umiestniť každú zvlášť, ale so spojovacou súpravou Bosch WTZ11310 , možno spotrebiče umiestniť nad seba a ušetriť tak ešte viac priestoru. S medzikusom Bosch si tak práčku spoločne so sušičkou môžu dovoliť aj majitelia menších bytov alebo garsóniek. 

Kľúčové vlastnosti medzikusu Bosch WTZ11310 Spojovacia súprava

  • Medzikus Bosch WTZ11310 pre práčku so sušičkou
  • Súprava spojí spotrebiče dohromady
  • Spojovacia súprava Bosch vám ušetrí veľa miesta
  • Hmotnosť súpravy je 0,94 kg
  • Rozmery balenia súpravy sú 60 × 4 × 55 cm
  • Spojovacia súprrava Bosch je v bielej farbe
  • Bez výsuvu
Kód:  BOMEZ2
Produktové číslo:  WTZ11310
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19