Obnoviť stránku

BOSCH WTX87EH0EU

5 10 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

BOSCH WTX87EH0EU

Chýba vám v domácnosti dostatočne veľký priestor na sušenie bielizne? Spôsobuje vám sušenie bielizne v byte vysokú vlhkosť vzduchu, s ktorou zvyčajne prichádza nepríjemný domáci votrelec nazvaný pleseň? Potom je vaše rozhodnutie zaobstarať si špičkovú kondenzačnú sušičku bielizne BOSCH WTX87EH0EU správne. Voľne stojacia sušička bielizne v klasickom bielom vyhotovení s kapacitou náplne bielizne až 9 kg patrí do energetickej triedy A+++. Hlučnosť kondenzačnej sušičky bielizne sa pohybuje na hranici 62 dB, takže pri práci neruší domácnosť ani domácnosť susedov. Z 18 voliteľných programov sušičky BOSCH si stačí vybrať ten správny a prípadné žehlenie bielizne sa pre vás stane hračkou.

Kľúčové benefity sušičky bielizne Bosch WTX87EH0EU

  • Technológia AutoClean nevyžaduje filter v dvierkach a odstraňuje nutnosť pravidelného čistenia zvyškov tkanín, a to pri zachovaní vysokého výkonu
  • Smart Dry: automaticky vyberie najlepší program sušenia na základe posledného pracieho cyklu
  • Iron Assist: extra ošetrenie parou na vyhladenie suchej bielizne či dokonca nahradenie žehlenia
  • AutoDry: šetrne usuší bielizeň presne podľa požadovaného stupňa sušenia
  • Home Connect: domáce spotrebiče s inteligentným pripojením pre ľahší každodenný život

Kompatibilné s doplnkami:
WTZ27400, WTZ27410

Každodenný život už nikdy nebude rovnaký

Sušička bielizne spoločnosti BOSCH je vybavená technológiou Home Connect. Táto technológia sa postará o prepojenie domácich spotrebičov so smartfónom alebo tabletom, prostredníctvom siete wifi. Vďaka tejto praktickej funkcii môžete ovládať dôležité funkcie spotrebiča z akéhokoľvek miesta. Napríklad s funkciou Easy Start si vždy vyberiete ten správny program a budete informovaní o jeho priebehu.

Nestrácajte čas čistením

Sušičky Bosch s funkciou AutoClean majú filtre pred kondenzátorom a nie vo dvierkach, ako to majú iné modely. Vďaka tomu sa počas sušiaceho cyklu kondenzátor aj filter automaticky prepláchne a odstránia sa všetky nečistoty, ktoré zostávajú v nádobke v spodnej časti spotrebiča. Sušička s inteligentnými senzormi dá včas vedieť, až bude potrebné nádobku vyčistiť.

Menej pokrčená bielizeň pre ľahšie žehlenie


Chcete si uľahčiť prácu so žehlením formálneho oblečenia, košieľ alebo iných odevov? Iron Assit pomôže extra ošetrením parou, ktorá pomáha vyhladiť suchú bielizeň a v niektorých prípadoch dokáže úplne nahradiť klasické žehlenie. Uľahčite si život so sušičkou Bosch WTX87EH0EU.

Šetrné sušenie vďaka senzorom

Sušička bielizne Bosch WTX87EH0EU disponuje senzormi, ktoré monitorujú teplotu a úroveň zvyškovej vlhkosti. Jedine tak dokáže zabezpečiť optimálny výsledok sušenia bielizne. Tieto senzory navyše chránia oblečenie pred zrazením, príliš vysokými teplotami a presušením.

Vedeli ste, že...

Sušičky Bosch majú senzory, ktoré neustále merajú teplotu a zostatkovú vlhkosť. Vďaka tomu bielizeň usušia presne tak, ako potrebujete. Navyše ju chránia pred príliš vysokými teplotami, presušením a zrazením.

Špeciálny AntiVibration Design

Sušička bielizne Bosch WTX87EH0EU sa honosí novým dizajnom bočných stien, ktoré napomáhajú k redukcii vibrácií a zlepšujú celkovú stabilitu sušičky. Taktiež bola zdokonalená izolácia, takže aj hladina hluku sušičky Bosch WTX87EH0EU je teraz nižšia.

Intuitívne ovládanie

Používateľský komfort je pre firmu Bosch dôležitý, a preto vybavila sušičku WTX87EH0EU praktickým otočným voličom, vďaka ktorému v okamihu nájdete tú pravú funkciu alebo program a môžete začať sušiť bielizeň. Všetky informácie sa okamžite zobrazia na dostatočne veľkom a prehľadnom displeji. So sušičkou Bosch WTX87EH0EU budete mať všetko pod kontrolou.

Bosch WTX87EH0EUsuší aj citlivé textílie

Pre mnoho sušičiek je jemný odev ako vlna, perie, športové a fitnesové oblečenie tabu. To ale pre sušičku Bosch WTX87EH0EU problém nie je. Sušička bielizne si s oblečením poradí s náležitou starostlivosťou.

Alergény nemajú šancu

Sušička bielizne Bosch WTX87EH0EU disponuje programom AlergiePlus, ktorý je špeciálne vyvinutý pre osoby s alergiami alebo citlivejšou pokožkou. Vyššia teplota dokáže oveľa lepšie redukovať počet alergénov v oblečení či posteľnej bielizni.

Rýchly program

Potrebujete čoskoro ísť preč a chcete mať oblečenie suché? V tom prípade vám príde vhod rýchle sušenie počas 40 minút. To je úplne ideálne, ak chcete v sušičke Bosch WTWH761BY usušiť menšie množstvo syntetického oblečenia a tenkých tkanín. Sušička je taká účinná, že oblečenie si po skončení cyklu môžete ihneď obliecť.

Viac miesta pre život

Sušička bielizne Bosch WTX87EH0EU sa stane skvelou investíciou, pretože podstatne uľahčuje život a ušetrí veľa miesta v domácnosti. Už nebudete musieť chodiť napríklad na balkón a vešať bielizeň na šnúry alebo rozkladať veľké sušiaky, ktoré zaberajú veľa miesta. So sušičkou si doprajete komfort a mäkkú, príjemnejšiu bielizeň.

Parametre a špecifikácia

3D/AR

3D/AR 3D model + AR model v Android aplikácii, 3D model + AR model v iOS aplikácii

Pripojenie a kompatibilita

Pripojenie WiFi
Kompatibilita Home Connect

Energetické parametre sušičky

Kapacita sušičky 9 kg
Účinnosť B
Hlučnosť 62 dB
Spotreba energie 1,61 kWh
Odhadovaná ročná spotreba energie 193 kWh/annum

Vlastnosti

Typ modelu Samostatne stojací model

Rozmery sušičky

Hĺbka 59,9 cm
Šírka 59,8 cm
Výška 84,2 cm
Hmotnosť 54,7 kg

Funkcie

Funkcie sušičky Napojenie na odpad, Samočistiaci kondenzátor, Odložený štart, Parný program, Displej, Rýchly program, Vnútorné osvetlenie, Systém proti krčeniu bielizne, Voliteľný smer otvárania dvierok, Detská poistka
Súprava na pripojenie k odpadu Áno

Farba sušičky

Farba Biela
Kód:  BOSU015
Produktové číslo:  WTX87EH0EU
Odkazy: Informačný list Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02